AMENGUAL: “LA DIADA DE MALLORCA LA DECIDIREM ENTRE TOTS”

AMENGUAL: “LA DIADA DE MALLORCA LA DECIDIREM ENTRE TOTS”

AMENGUAL: “LA DIADA DE MALLORCA LA DECIDIREM ENTRE TOTS”

El Conseller electe d'El Pi i President de la Comissió Especial de la Diada de Mallorca, Antoni Amengual, assistirà demà a l’Assemblea de Batles, per exposar les passes que ha començat a fer aquesta Comissió. 

22 de febrer de 2016

Antoni Amengual, assistirà demà a l’Assemblea de Batles i Batlesses per explicar les primeres actuacions que durà a terme la Comissió Especial de la Diada de Mallorca, que ell presideix. En la primera reunió de la Comissió es van posar les bases per començar a treballar en l’elecció de la millor data per a la festa de tots els mallorquins.

Amengual exposarà que “la Diada de Mallorca la decidirem entre tots. Seran consultats tots els municipis de Mallorca, així com nombroses entitats i persones de reconegut prestigi dins l’àmbit cultural, educatiu, polític, associatiu, municipal, professional...” També ha afegit que “és necessari fer pedagogia i implicar la societat mallorquina perquè es senti la festa com a seva, per això a part d’una fase de consulta, hi haurà una altre de participació en el model de la Diada, tant en la data de celebració com en el contingut de la mateixa”.

Cal recordar que aquesta Comissió Especial fou creada arrel d’una moció que presentà El Pi al Consell de Mallorca, la intenció de la Comissió es cercar la màxima participació i implicació possible de tots els sectors de la població a mallorquina al llarg del 2016, per tal de presentar al Ple un informe o proposta que s’aprovés definitivament al gener del 2017.

Tanca