AMENGUAL QUALIFICA DE «DECEBEDORA» I «INSUBSTANCIAL» LA REUNIÓ ENTRE SÁNCHEZ I ARMENGOL

AMENGUAL QUALIFICA DE «DECEBEDORA» I «INSUBSTANCIAL» LA REUNIÓ ENTRE SÁNCHEZ I ARMENGOL

AMENGUAL QUALIFICA DE «DECEBEDORA» I «INSUBSTANCIAL» LA REUNIÓ ENTRE SÁNCHEZ I ARMENGOL

  • El president d'El Pi afirma que el president del Govern de l'Estat «ha vingut a fer turisme i no s'ha compromès a res»

12 d'agost de 2020

El president d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Antoni Amengual, qualifica de «decebedora» i «insubstancial» la reunió entre el president de l'Estat, Pedro Sánchez, i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. Amengual afirma que Sánchez ha vingut a Mallorca «a fer turisme» i «no s'ha compromès a res; només a mantenir el descompte de resident, un fet que considerem patètic, ja que aquest és una obligació amb els ciutadans d'aquesta terra».

El president d'El Pi deixa clar que «Armengol és una comparsa de Sánchez que es dedica a fer de gerent de la sucursal socialista a les Balears». Segons Amengual, «amb l'enfonsament de l'economia a les Illes i amb les dificultats que tindrem aquest hivern, la presidenta no ha estat gens reivindicativa i s'ha dedicat a divagar».

En aquest sentit, el president d'El Pi apunta que «no s'ha aclarit res sobre l'ajornament dels ERTO, ni sobre les ajudes o beneficis fiscals per a les illes, ni tampoc sobre si el Govern de Madrid recolzarà un pla de xoc específic per a Balears». Segons Amengual, «tot és una incertesa i Armengol s'ha quedat de mans plegades quan ha tengut a Sánchez al davant; xerren molt de diàleg però, a la pràctica, ni diàleg, ni mesures per a les Illes». En aquest sentit, Amengual demana «com és que la presidenta Armengol no ha dit res sobre els romanents que Sánchez vol prendre als ajuntaments de les Balears».

Tanca