ANTONI AMENGUAL SERÀ EL CAP DE CAMPANYA ELECTORAL D'EL PI

ANTONI AMENGUAL SERÀ EL CAP DE CAMPANYA ELECTORAL D'EL PI

ANTONI AMENGUAL SERÀ EL CAP DE CAMPANYA ELECTORAL D’EL PI

Font i Melià reivindiquen, davant 600 afiliats i simpatitzants d'El Pi, la necessitat d'un projecte polític contra l'extremisme i cent per cent balear

14 de desembre de 2018

Antoni Amengual serà el cap de campanya d'El Pi per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals. Així ho ha anunciat avui vespre el president d'El Pi, Jaume Font, als 600 afiliats i simpatitzants que han assistit al tradicional Sopar de Nadal de la formació.

Amengual és actualment conseller d'El Pi al Consell de Mallorca i va ser secretari general del partit entre 2013 i 2018. Font també ha anunciat que des del 14 al 28 de gener pròxims estarà obert el termini per a la presentació de candidatures per elegir les persones que encapçalaran les llistes electorals al Parlament i al Consell de Mallorca.

En el seu discurs, Font ha reivindicat la necessitat «d'un projecte polític 100 per 100 balear com és El Pi» per defensar de veritat els interessos dels ciutadans de les illes i evitar que «els grans partits continuïn rient-se a la nostra cara dels problemes de la comunitat».

A més, el president d'El Pi ha demanat no caure en la radicalització dels missatges dels grans partits perquè «estam farts de polítics que ens enfronten i de ministres que venen i diuen que fan feina per Balears i després se'n van i s'obliden de nosaltres». Les pròximes eleccions, ha afegit, són l'oportunitat de demostrar que un partit com El Pi pot «fer-los entendre que els ciutadans de Balears tenim uns drets i que volem que es respectin».

En aquest sentit, el secretari general d'El Pi, Josep Melià, també ha destacat la importància del centrisme i, per això, «El Pi és el vot contra l'extremisme, la força que millor pot defensar Balears i que millor s'adiu al caràcter moderat i tranquil d'aquesta terra».

La vicepresidenta d'El Pi, Xisca Mora, ha fet una crida als militants i simpatitzants a sortir al carrer per explicar el projecte de la formació. Al Sopar de Nadal, Jaume Font també ha mostrat la seva decepció per acabar la legislatura sense un nou model de finançament, sense un nou REIB i sense solucions per part del Govern a molts problemes que s'arrosseguen a les illes des de fa massa anys.

Tanca