ANTONI PASTOR: “PRESENTEN UNS PRESSUPOSTS QUE QUEDEN MOLT BÉ PERÒ A L'HORA D'EXECUTAR-LOS, LA GESTIÓ ÉS NUL·LA”

ANTONI PASTOR: “PRESENTEN UNS PRESSUPOSTS QUE QUEDEN MOLT BÉ PERÒ A L'HORA D'EXECUTAR-LOS, LA GESTIÓ ÉS NUL·LA”

ANTONI PASTOR: “PRESENTEN UNS PRESSUPOSTS QUE QUEDEN MOLT BÉ PERÒ A L’HORA D’EXECUTAR-LOS, LA GESTIÓ ÉS NUL·LA”

Antoni Pastor, Portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, ha valorat amb aquestes paraules els Pressupostos que s’hauran de debatre properament, qui ha recordat que a data 15 d’octubre només s'havia executat un 40% del Pressupost de 2016. Pastor insta, així, que a més de bones iniciatives i bones xifres també s’han de gestionar.

10 de novembre de 2016

“Aquests Pressuposts no són criticables pel que fa a xifres, és un fet incontestable que el Pressupost augmenta, però alhora de posar-los en pràctica no els saben gestionar, com ho demostra l'execució del 40% del Pressupost a finals d’octubre” ha manifestat Antoni Pastor.

D’aquesta manera, Pastor, que ha anunciat que “el nostre Grup renuncia a presentar l'esmena a la totalitat però sí presentarem esmenes parcials”, i ha afegit que “si bé els números són positius, ens preocupa profundament la gestió dels mateixos, ja que l'execució és baixíssima”.

Així mateix, Pastor ha fet notar que hi manca la partida pel rescat del Túnel de Sóller, un tema estrella d’aquest Govern, emparant-se en les bones xifres que justifica perquè les execucions any rere any són molt pobres. Des d’El Pi es recorda que, per exemple, la partida dedicada a la reforma de Bellpuig, a proposta d’El Pi, no ha estat executada, entre d'altres exemples.

Tanca