CAMPOS RECUPERA LES JORNADES D'ESTUDIS LOCALS GRÀCIES A EL PI

CAMPOS RECUPERA LES JORNADES D'ESTUDIS LOCALS GRÀCIES A EL PI

CAMPOS RECUPERA LES JORNADES D’ESTUDIS LOCALS GRÀCIES A EL PI

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES a Campos va presentar una moció al passat Ple per recuperar aquestes Jornades que servien per aprofundir en el coneixement del municipi.

10 de juny 2016

El Pi a Campos presentà una moció per a la recuperació de les 'Jornades d'Estudis Locals' que es van celebrar per primera vegada l'any 2011. Des d'El Pi, es considera que la iniciativa, que només es celebrà un any, va ser molt profitosa i serví per conèixer de la mà de diferents estudiosos les peculiaritats i fets diferencials i importants del municipi de Campos.

"Des del nostre punt de vista, considerem que la realització d'aquest tipus d'esdeveniment científico-cultural és una eina imprescindible i bàsica perquè la gent del nostre municipi i també dels voltants pugui conèixer-lo més a fons. D'aquesta manera es pot donar una ullada cap enrere, a la seva història, però també mirant de construir el seu futur. Des del nostre Ajuntament, s'ha de realitzar tot allò que estigui al seu abast per a donar a conèixer les peculiaritats del nostre municipi i allò que ens diferencia dels voltants" va explicar Catalina Servera.

Per això, El Pi presentà a aprovació que es poguessin celebrar les segones Jornades d'Estudis Locals dins aquesta legislatura. Tots els grups es manifestaren a favor de la iniciativa, quedant per tant, aprovada per unanimitat.

Tanca