CATALINA RIERA ESCOLLIDA CANDIDATA D'EL PI A L'ALCALDIA DE MANACOR

CATALINA RIERA ESCOLLIDA CANDIDATA D'EL PI A L'ALCALDIA DE MANACOR

CATALINA RIERA ESCOLLIDA CANDIDATA D’EL PI A L’ALCALDIA DE MANACOR

El Comitè Local de la formació ha elegit per unanimitat que l'actual batlessa de Manacor encapçali la llista per a les pròximes eleccions municipals del 29 de maig

23 de març de 2019

El Comitè Local d'El Pi-Proposta per les Illes Balears a Manacor ha escollit per unanimitat a Catalina Riera com a candidata de la formació per a les pròximes eleccions municipals. Riera, que repetirà com a cap de llista, ha agraït a la formació la confiança i el suport que han dipositat en ella per tornar a liderar la llista al municipi.

Riera ha deixat clar que «em fa encara més il·lusió perquè m'apassiona el repte que tinc al davant, continuar amb el projecte d'El Pi per transformar Manacor en un municipi que doni resposta a les necessitats de la ciutadania». Segons la candidata d'El Pi, «tenim molta gent que està compromesa amb el nostre poble i des d'El Pi valorem aquesta tasca i estem convençuts que és imprescindible fer feina tots junts per aconseguir el poble que tots desitgem».

Riera ha estat acompanyada pel secretari general, Josep Melià, la vicepresidenta, Xisca Mora i el president d'El Pi, Jaume Font. Font ha destacat «la bona feina que ha fet Catalina Riera al capdavant de l'ajuntament de Manacor, la seva centralitat i capacitat per tenir una sensibilitat especial per la cultura, l'educació i el benestar de les persones».

Segons Font, «aquesta però és només la primera part, ara hem de continuar amb la mateixa força, engrescar a la gent, guanyar les eleccions i seguir fent realitat el projecte d'un Manacor millor».

Font també ha afegit que «Manacor és una clara mostra que tenim gent preparada, que sap governar com toca, al costat de la ciutadania, i a la pròxima legislatura, des de les diferents institucions, treballarem perquè Manacor tingui la força que ha de tenir a la Part Forana».

Tanca