COMENCEN LES JORNADES DE DEBAT PRÈVIES AL II CONGRÉS BALEAR D'EL PI

COMENCEN LES JORNADES DE DEBAT PRÈVIES AL II CONGRÉS BALEAR D'EL PI

COMENCEN LES JORNADES DE DEBAT PRÈVIES AL II CONGRÉS BALEAR D’EL PI

  • Demà, dissabte, es debatrà a Maria de la Salut la Ponència d'Organització i Estatuts que s'aprovarà definitivament al Congrés del 13 de maig

21 d’abril de 2017

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS iniciarà demà, dissabte, la primera de les tres jornades de debat prèvies a la celebració del II Congrés Balear i de Mallorca de la formació. En aquestes jornades es debatran les tres ponències (d'Organització i Estatuts, Econòmica i d'Estratègia Política) que s'aprovaran definitivament al Congrés d’El Pi, que es durà a terme el pròxim 13 de maig al Conservatori de Música de les Illes Balears.

La primera jornada es farà demà al Casal de Cultura de Maria de la Salut. Començarà a les 10 del matí i debatrà la Ponència d'Organització i Estatuts. Aquesta, com la resta de jornades prèvies, serà oberta a tots els afiliats encara que no s'hagin inscrit per participar-hi. Sense la inscripció prèvia, tindran veu però no vot per aprovar o rebutjar les esmenes, propostes o modificacions dels texts que es plantegin a la ponència.

Aquestes jornades continuaran els dos pròxims dissabtes. El 29 d’abril es debatrà la Ponència Econòmica a Inca i el 6 de maig la Ponència d’Estratègia Política a Manacor.

CREIXEM AMB TU és el lema del II Congrés Balear i de Mallorca d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS. Estan cridats a participar els 1002 afiliats d’El Pi al corrent de pagament. Són 300 més que al Congrés Constituent del partit celebrat el 2013.

Al Congrés hi pot assistir qualsevol afiliat d’El Pi, però els que desitgin ser congressistes hauran d’estar al corrent de pagament de les seves quotes, tal com ho determinen els estatuts del partit. El termini màxim per inscriure's i poder participar en el Congrés finalitzarà el 9 de maig.

Pel que fa a l'elecció dels òrgans del partit, les llistes a president, vicepresidents, secretari general, tresorer i a membres de la Comissió Executiva, en l'àmbit tant balear com insular de Mallorca, i membres electes del Consell General de Mallorca seran obertes, si bé han de venir avalades per un 10% dels afiliats en còmput total del partit o insular de Mallorca respectivament. Es poden presentar llistes fins quatre dies abans de la celebració del Congrés. Cada afiliat tan sols pot avalar una candidatura o candidat fins al número màxim de l'òrgan corresponent.

Tanca