EL CONSELL GENERAL D'EL PI ES MARCA COM A OBJECTIU AMPLIAR LA IMPLANTACIÓ DEL PARTIT A LES ILLES

EL CONSELL GENERAL D'EL PI ES MARCA COM A OBJECTIU AMPLIAR LA IMPLANTACIÓ DEL PARTIT A LES ILLES

EL CONSELL GENERAL D’EL PI ES MARCA COM A OBJECTIU AMPLIAR LA IMPLANTACIÓ DEL PARTIT A LES ILLES

  • A la reunió també s'ha donat suport a les iniciatives en defensa del món rural i a donar una solució política al conflicte amb Catalunya

7 d'octubre de 2017

El Consell General d'El Pi s’ha fixat avui com a objectiu incrementar la seva presència i implantació a les Illes Balears amb la renovació dels comitès municipals, que es produiran en el termini dels pròxims 6 mesos. Com ha explicat el president d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, la intenció és incrementar encara més les candidatures municipals que la formació va presentar a les darreres eleccions de 2015.

Font ha fet aquestes declaracions després de la reunió avui matí del Consell General d'El Pi, el màxim òrgan de la formació entre congressos. A la reunió ha servit per preparar i coordinar l'actuació política dels pròxims mesos.

En aquest sentit s'ha obert, mitjançant les diferents sectorials, un espai de pensament per tal d'obtenir propostes de millora i diversificació real de l'activitat econòmica de la comunitat que no estiguin centrades exclusivament en el turisme.

El Pi ha fet un repàs a les actuacions que s’han dut a terme fins ara en temes com la necessària regulació dels cotxes de lloguer i el tot inclòs, o la defensa del món rural i la lluita decidida contra la Xylella.

Sobre el tema de Catalunya, ha quedat reflectida la necessitat de resoldre aquest problema polític per la via política i del diàleg.

També s'ha anunciat la presentació d’un bon grapat d'esmenes a dos dels futurs projectes legislatius del Govern: les lleis d'Urbanisme i d'Habitatge.

Tanca