EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PER RECUPERAR CONNEXIONS AÈRIES PERDUDES

EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PER RECUPERAR CONNEXIONS AÈRIES PERDUDES

EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D’EL PI PER RECUPERAR CONNEXIONS AÈRIES PERDUDES

La PNL d'El Pi insta el Govern a prendre accions per recuperar les connexions europees perdudes per la desaparició de la companyia Niki

15 febrer de 2018

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat avui una Proposició no de llei d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS per recuperar les connexions aèries perdudes amb Europa per la desaparició, a finals de l'any passat, de la companyia aèria Niki. Amb aquesta iniciativa s'instarà el Govern de les Illes Balears a prendre les accions oportunes per recuperar aquestes connexions que la companyia austríaca ha deixat d'operar.

Malgrat que ja hi ha ofertes per ocupar aquestes connexions, el diputat d'El Pi Josep Melià ha manifestat la seva preocupació per si "es fa amb les mateixes condicions i rutes que tenia Niki, perquè la realitat és que abans teníem connexions que actualment no tenim". També ha afegit que "tant de bo que aquesta comunitat tingués competències directes en els nostres aeroports per poder actuar. Però el Govern té mecanismes per crear sinergies per augmentar aquestes connexions".

El tancament d'aquesta empresa ha provocat un augment de l'aïllament que pateixen aquestes illes amb l'exterior durant la temporada baixa.

La companyia de vols de baix cost Niki va fer el passat estiu fins a 500 connexions setmanals amb diferents ciutats d'Alemanya, Suïssa i Àustria. La seva flota de 25 avions realitzava fins a 20 connexions diàries entre Mallorca i Alemany, i Mallorca i Àustria.

Tanca