EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PERQUÈ ELS CIUTADANS PUGUIN SER ATESOS A L'OFICINA DEL SOIB MÉS PROPERA

EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D'EL PI PERQUÈ ELS CIUTADANS PUGUIN SER ATESOS A L'OFICINA DEL SOIB MÉS PROPERA

EL PARLAMENT APROVA UNA PROPOSTA D’EL PI PERQUÈ ELS CIUTADANS PUGUIN SER ATESOS A L’OFICINA DEL SOIB MÉS PROPERA

Ara els usuaris han d'anar a l'oficina assignada malgrat tenir unes altres més a prop de ca seva

14 de juny de 2018

El Parlament ha aprovat avui una Proposició no de llei d'El Pi per facilitar que els ciutadans puguin fer gestions a les oficines del SOIB que tinguin més a prop de la seva residència, independentment de què tinguin assignada una de Palma.

Les oficines de Palma són ara les de referència per a molts de municipis de Mallorca malgrat que n'hi ha que tenen més a prop altres seus del SOIB. Aquest és el cas, per exemple, del municipi de Campos. Els ciutadans d'aquest municipi tenen assignada com a oficina de referència una de Palma, tot i tenir més a prop l'oficina de Felanitx.

La Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament ha aprovat per unanimitat la PNL del grup parlamentari d'El Pi, amb aportacions de la resta de partits, que insta el Govern de l'Estat a canviar el sistema informàtic perquè els ciutadans puguin ser atesos a qualsevol oficina del SOIB i que, mentrestant, el Govern de les Illes revisi l'assignació dels usuaris a les oficines del SOIB d'acord amb criteris de proximitat al seu domicili.

La PNL també demana impulsar l'ús dels serveis telemàtics per fer les gestions corresponents al SOIB.

Tanca