EL PI ACONSEGUEIX REFORÇAR EL TRANSPORT ESCOLAR A L'IES SINEU

EL PI ACONSEGUEIX REFORÇAR EL TRANSPORT ESCOLAR A L'IES SINEU

EL PI ACONSEGUEIX REFORÇAR EL TRANSPORT ESCOLAR A L’IES SINEU

  • El Parlament de les Illes Balears aprovà ahir vespre una esmena d'El Pi de 25.000 euros en aquest sentit

18 de desembre de 2019

El Grup Parlamentari El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha aconseguit, durant la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'exercici 2020, l'aprovació d'una esmena parcial de la formació per reforçar el transport escolar actualment existent i insuficient per a l'IES Sineu (25.000 euros).

En aquest sentit, El Pi enregistrà, també, el passat mes d'octubre una Proposició No de Llei que instava el Govern de les Illes Balears a millorar el transport a l'Institut de Sineu, ja sigui augmentant les places de transport escolar o implementant un sistema de transport públic que permeti cobrir les actuals deficiències. D'aquesta manera, El Pi manifestà el seu suport a les reivindicacions de l'AMIPA de l'IES Sineu en relació amb aquesta matèria.

El Pi denuncià que les places de transport escolar que prioritzen els alumnes d'ESO eren insuficients per cobrir la demanda de tots els alumnes que assisteixen a l'Institut de Sineu. La formació va destacar que són 77 els alumnes de Batxillerat que s'han quedat sense transport per aquest curs escolar. El Grup Parlamentari El Pi – Proposta per les Illes Balears criticà que l'oferta de transport públic disponible no servia tampoc com a alternativa per una qüestió d'horaris i connexions.

Tanca