EL PI AL CIM DEMANA QUE EL NOU CONTRACTE DE LES ESTACIONS D'ITV FACILITI L'ACCÉS A LA PETITA I MITJANA EMPRESA

EL PI AL CIM DEMANA QUE EL NOU CONTRACTE DE LES ESTACIONS D'ITV FACILITI L'ACCÉS A LA PETITA I MITJANA EMPRESA

EL PI AL CIM DEMANA QUE EL NOU CONTRACTE DE LES ESTACIONS D’ITV FACILITI L’ACCÉS A LA PETITA I MITJANA EMPRESA

  • La formació presentarà una moció en el proper Ple de dia 14 de desembre perquè l'adjudicació del nou servei es faci per lots

9 de desembre de 2017

El grup d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al CIM presentarà una moció en el proper Plenari on reclama que el nou contracte del Servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) faciliti l'accés a les petites i mitjanes empreses. La formació demana que aquest servei es liciti en quatre lots, un per cada estació de servei existent, per tal que es presentin el nombre més gran possible d'empreses i no quedi limitat a les grans companyies del sector.

El Ple del passat 20 de novembre va aprovar la memòria de l'activitat i la nova modalitat de gestió a través d'un contracte de prestació de serveis que passarà per la licitació de tota l'illa de Mallorca en els pròxims mesos. En aquest sentit, el conseller d'El Pi al CIM, Toni Amengual, ha afirmat que "per assolir una millor eficiència, sostenibilitat i flexibilitat i per garantir els llocs de feina seria el més adient apostar per una licitació per lots".

Amengual ha comentat que "des d'El Pi sempre hem fet una defensa de la importància de potenciar la petita i mitjana empresa, la veritable base de la riquesa del nostre territori". Segons Amengual, "si l'adjudicació no es fa per lots, es tanca la possibilitat que les pimes es puguin presentar i tot quedarà en mans de les grans companyies del sector. Una situació que no ens sembla justa".

El conseller d'El Pi al CIM ha recordat que "ja vam presentar en el seu dia al Parlament una Proposició no de Llei en la qual reclamaven una contractació pública favorable per a les petites i mitjanes empreses". Amengual també ha dit que "veurem quina actitud adoptarà l'equip de govern del CIM i si veritablement creu en el nostre teixit econòmic o no. Es tracta de tenir voluntat política".

La formació també presentarà una altra moció on demana més protagonisme del Consell de Mallorca en les celebracions de la Diada de Mallorca del 31 de desembre.

Tanca