EL PI AL CIM DENUNCIA INTERESSOS ELECTORALISTES EN LA SUPRESSIÓ D'UNA QUINZENA D'OBRES DEL PLA DE CARRETERES

EL PI AL CIM DENUNCIA INTERESSOS ELECTORALISTES EN LA SUPRESSIÓ D'UNA QUINZENA D'OBRES DEL PLA DE CARRETERES

EL PI AL CIM DENUNCIA INTERESSOS ELECTORALISTES EN LA SUPRESSIÓ D’UNA QUINZENA D’OBRES DEL PLA DE CARRETERES

La formació demana que el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, comparegui en un Ple extraordinari per donar explicacions

26 de setembre de 2018

El grup d'El Pi - PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca ha denunciat avui interessos electoralistes en la supressió d'una quinzena d'obres previstes dins del Pla de Carreteres. La formació ha anunciat que demanarà que el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, comparegui en un Ple extraordinari per donar explicacions.

El portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, ha qualificat a Miquel Ensenyat "d'autèntic bluf" i ha deixat clar que "és una vergonya que li interessi més el seu futur i tenir pau dins el seu partit que el futur de Mallorca i la qualitat de vida dels seus ciutadans". Pastor s'ha mostrat indignat perquè "Ensenyat està en campanya electoral i el preu de reconciliar-se amb el GOB és suprimir aquestes obres a costa del benestar dels ciutadans".

La formació ha apuntat que tot s'ha fet d'amagat sense consultar als batles i que la consellera Mercedes Garrido no va donar explicacions sobre aquesta decisió a la primera reunió de la Comissió sobre Mobilitat que es va celebrar la setmana passada. En aquest sentit, Pastor ha puntualitzat que "els importa més donar explicacions a la premsa i aconseguir un titular als mitjans, tot és de cara a la galeria".

Els batles afectats per la supressió de projectes com són el de Sencelles, Joan Carles Verd, o la d'Andratx, Katia Rouach, han mostrat el seu malestar perquè fa molts anys que esperen la construcció de rondes que solucionin els problemes de trànsit dels seus municipis.

Tanca