EL PI AL CONSELL DE MALLORCA ACONSEGUEIX EL TANCAMENT DE LA PLANTA DE COMPOSTATGE DE D’ARIANY

EL PI AL CONSELL DE MALLORCA ACONSEGUEIX EL TANCAMENT DE LA PLANTA DE COMPOSTATGE DE D’ARIANY

EL PI AL CONSELL DE MALLORCA ACONSEGUEIX EL TANCAMENT DE LA PLANTA DE COMPOSTATGE DE D’ARIANY

El Pi al Consell de Mallorca, després de presentar una proposta de resolució i una moció fa rectificar la cambra insular. 

12 de maig 2016

Antoni Pastor, portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca ha demanat el tancament immediat de la planta de compostatge d’Ariany. Pastor ha remarcat que “és una vergonya que després d’anys de reivindicacions el Consell de Mallorca encara vulgui esperar 2 anys, segurament per fer-ho coincidir amb l’any electoral”.

“M’estan dient que no volen tancar una planta de compostatge que no té llicència d’activitat? Aquesta és una manca de rigor molt gran i si no són capaços de construir una nova planta de compostatge en 12 mesos, la senyora Espeja ha de dimitir” ha sentenciat Pastor.

Cal recordar que l’equip de Govern, va votar en contra d’una proposta de resolució presentada per El Pi que demanava precisament aquest tancament tan esperat. Així mateix, el mateix President del Consell, Miquel Ensenyat, s’ha implicat personalment ja que el Departament de Medi Ambient no solventava el problema.

Finalment i gràcies a les pressions exercides des del grup d’El Pi, s’ha arribat a l’acord de tancar la planta de compostatge el primer semestrre de 2018.

Ja fa anys que els veïnats de la zona de Son Pacs, del municipi d’Ariany reivindiquen el tancament de la planta de compostatge donat el seu mal estat. Si bé i gràcies a les reivindicacions dels veïnats i a la pressió d’El Pi, la Conselleria de Medi Ambient del Consell de Mallorca ha “adecentat” les instal·lacions aquests darrers mesos, la planta ocasiona nombrosos problemes als veïnats. Per això des d’El Pi consideren que el tancament ha de ser immediat i s’han de començar a donar solucions a la ciutadania, no posar entrebancs a la millora del benestar de tots.

Tanca