EL PI AL CONSELL DE MALLORCA DEIXA D'ASSISTIR A LES JUNTES DE PORTAVEUS QUE TRACTEN DELS PREMIS D'HONORS I DISTINCIONS

EL PI AL CONSELL DE MALLORCA DEIXA D'ASSISTIR A LES JUNTES DE PORTAVEUS QUE TRACTEN DELS PREMIS D'HONORS I DISTINCIONS

EL PI AL CONSELL DE MALLORCA DEIXA D’ASSISTIR A LES JUNTES DE PORTAVEUS QUE TRACTEN DELS PREMIS D’HONORS I DISTINCIONS

  • La formació abandona també la Comissió Especial de la Diada entenent que tots els acords debatuts s’han incomplert fixant l'entrega de premis a l'abril, desvirtuant així la Diada de Mallorca

17 de març de 2017

El Grup d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES al Consell de Mallorca deixarà des d'avui d'assistir a les Juntes de Portaveus que tracten dels premis d'Honors i Distincions, així com a la Comissió Especial de la Diada després d’intentar en diverses ocasions posar seny a les actuacions que vol dur a terme la institució respecte a la Diada.

“Ja hem manifestat en diverses ocasions que si el Ple del Consell de Mallorca acordà que la Diada seria dia 31 de desembre no és lògic fer l'entrega de premis i un discurs institucional 8 mesos abans de la Diada oficial. L'Equip de Govern està desvirtuant la festa de tots els mallorquins i mallorquines i el grup d’El Pi no volem participar en aquest despropòsit” ha expressat el Portaveu a la institució, Antoni Pastor.

Així, El Pi renuncia a participar i a fer propostes per als Premis d'Honors i Distincions, ja que, a més a més, “ni tan sols es va preveure que no es podrien entregar els Premis Jaume II perquè el reglament no ho permet” ha dit Pastor.

Cal recordar que la Comissió Especial de la Diada es va crear després d’una iniciativa d’El Pi per canviar la Diada de Mallorca a dia 31 de desembre i amb l'objectiu de cercar el màxim consens. Una comissió que, finalment, no ha servit per a res.

Tanca