EL PI CONDEMNA LES NOVES ACTUACIONS D'ARRAN CONTRA EL TURISME

EL PI CONDEMNA LES NOVES ACTUACIONS D'ARRAN CONTRA EL TURISME

EL PI CONDEMNA LES NOVES ACTUACIONS D’ARRAN CONTRA EL TURISME

Jaume Font: «Aquestes actuacions són un problema que pot anar a més si no s'actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència»

6 d'agost de 2019

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS condemna els nous actes contra el turisme realitzats pel col·lectiu Arran i insta el Govern de les Illes Balears i la Delegació del Govern de l'Estat a dur a terme les actuacions adients per evitar aquests tipus d'agressions contra la principal font de generació de feina i benestar de la Comunitat Autònoma.

Segons el president d'El Pi, Jaume Font, «aquests fets, que l'esmentat col·lectiu repeteix cada estiu, són un problema que pot anar a més si no s'actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència».

Aquestes accions contra el turisme «constitueixen un atac a la pau social i una amenaça òbvia a la confiança internacional que mereix la nostra principal indústria. Són fets inadmissibles que requereixen la reprovació pública i la intervenció ferma de les institucions i que precisen actuacions contundents al respecte per evitar la sensació d'impunitat que acaba per donar ales als més ximples populismes».

El Pi reclama la unanimitat de totes les formacions polítiques en la condemna de les agressions i actuacions en contra dels turistes i del sector que representen, així com de la perillosa criminalització de l'activitat turística. També vol posar de manifest el compromís d'El Pi a favor d'un turisme sostenible, equilibrat, de qualitat i ordenat.

Tanca