EL PI CONSELL CRITICA QUE LA IMPROVISACIÓ PRESIDEIX L’ACCIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL

EL PI CONSELL CRITICA QUE LA IMPROVISACIÓ PRESIDEIX L’ACCIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL

EL PI CONSELL CRITICA QUE LA IMPROVISACIÓ PRESIDEIX L’ACCIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL

Els regidors d’El Pi Consell s'abstenen davant uns Pressuposts poc treballats i improvisats. L'Equip de Govern no té un projecte definit per al municipi per aquesta legislatura, es dedica a fer apedaçaments i a tudar els doblers públics amb inversions poc pensades.

30 de novembre de 2016

Ahir l’Equip de Govern aprovà uns Pressuposts continuistes, amb inversions improvisades i poc necessàries, amb l'excepció de l'adquisició d’un solar per fer un nou centre sanitari.

Des del primer dia, els regidors d’El Pi Consell denuncien la manca d’un programa d'actuacions per aquesta legislatura que doni solució als problemes estructurals que pateix el municipi: les xarxes de clavegueram i aigua potable han quedat obsoletes i no es fa res per arreglar-ho, només apedaçaments o asfaltar-hi damunt amb rompudes i pèrdues constants al llarg de l’any.

El Pi Consell critica que no s’ha pensat res per resoldre les mancances dins el cos de Policia; a més, tampoc s’ha previst cap partida per adquirir els terrenys d'ampliació de la depuradora. Ara bé, la formació ha observat que sí hi ha pressupostats 145.000 euros per a actuacions en fires, festes i bauxes; una de les prioritats dels actuals governants.

El regidor d’El Pi Consell Pau Seguí posà un exemple de la mostra de manca de projecte municipal de l’Equip de Govern en el cas que ni tan sols es contempla la remodelació de l'antic Casal de Joves de la Plaça Major per a situar-hi els Serveis Socials, “d’aquí pocs anys, l’actual centre sanitari quedarà sense ús i aquest servei es podria dur allà”, va preveure Seguí.

Durant el Ple d'ahir, el regidor d’El Pi va fer una bateria de preguntes sobre les diverses partides del Pressupost i presentà un seguit de propostes alternatives. La resposta del Portaveu del Govern municipal fou que en el Ple d'aprovació inicial dels Pressuposts “no era el dia de parlar de números”, quan hi ha pressupostats 540.757.-€ d'inversions.

El Pi Consell també s'oposà a la creació d’un hort urbà en un solar d'equipament municipal, “és una proposta interessant per a una gran ciutat però no a un poble envoltat de camp” digué Pau Seguí, qui proposà alternatives en el sòl rústic “i no tudar un solar urbà on es podrien fer altres actuacions”.

Tanca