EL PI CONSIDERA CABDALS LES ACTUACIONS D'AQUESTA SETMANA PER A ACONSEGUIR LA TARIFA PLANA DELS VOLS ENTRE ILLES

EL PI CONSIDERA CABDALS LES ACTUACIONS D'AQUESTA SETMANA PER A ACONSEGUIR LA TARIFA PLANA DELS VOLS ENTRE ILLES

EL PI CONSIDERA CABDALS LES ACTUACIONS D’AQUESTA SETMANA PER A ACONSEGUIR LA TARIFA PLANA DELS VOLS ENTRE ILLES

  • Jaume Font també considera que el ministre d'Energia i Turisme hauria de demanar disculpes per les acusacions de “turismefòbia” a la fira ITB

13 de març de 2017

El Portaveu del Grup Parlamentari d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES, Jaume Font, ha manifestat avui que les actuacions polítiques d’aquesta setmana són fonamentals per tal d'aconseguir la tarifa plana per als vols entre illes. Després del veto del Govern de l’Estat a la proposta, Font considera clau les accions que es duran a terme aquests dies.

En aquest sentit, considera positiu que PP i Ciutadans a les illes hagin tornat mostrar el seu suport a la tarifa plana però espera que ara demostrin el seu nivell d'influència amb els seus partits a Madrid per tal que no es torni repetir la situació de la setmana passada.

El Grup d’El Pi també dóna suport a la petició d’entrevista amb el President Mariano Rajoy feta per la Presidenta del Govern per tractar aquesta qüestió. Font creu que, a més, la Presidenta Francina Armengol li hauria de demanar explicacions per les declaracions del Ministre d'Energia i Turisme, Álvaro Nadal, a la Fira de Turisme de Berlín (ITB).

Segons el Portaveu d’El Pi, és impresentable que el Ministre anés a la fira turística per acusar les illes de “turismefòbia”. Unes declaracions “innecessàries i gratuïtes” per part del màxim responsable de Turisme del Govern espanyol, “per les que hauria de demanar disculpes”, i que es van afegir al seu desconeixement sobre la realitat d’aquesta comunitat i de qüestions cabdals com és el descompte aeri per als residents.

Tanca