EL PI CONSIDERA IRRENUNCIABLE EL DESENVOLUPAMENT COMPLET DE LA RONDA NORD PER A QUALSEVOL ACORD DE GOVERN A INCA DESPRÉS DEL 26-M

EL PI CONSIDERA IRRENUNCIABLE EL DESENVOLUPAMENT COMPLET DE LA RONDA NORD PER A QUALSEVOL ACORD DE GOVERN A INCA DESPRÉS DEL 26-M

EL PI CONSIDERA IRRENUNCIABLE EL DESENVOLUPAMENT COMPLET DE LA RONDA NORD PER A QUALSEVOL ACORD DE GOVERN A INCA DESPRÉS DEL 26-M

El Pi Inca ha presentat avui el programa i la candidatura completa, que encapçalarà Gori Ferrà, per a les Eleccions Municipals

6 de maig de 2019

El Pi Inca ha presentat avui el programa electoral per a les Eleccions Municipals del 26-M amb el que vol encetar un nou camí i aconseguir el renaixement del municipi. El candidat d'El Pi a la Batlia d'Inca, Gori Ferrà, ha afirmat que aquest programa inclou 9 compromisos prioritaris i irrenunciables amb la ciutadania.

Aquests compromisos inclouen el desenvolupament complet de la Ronda Nord, la revisió i posada en marxa del Pla de dinamització comercial d'Inca i l'impuls definitiu del tercer polígon. També es planteja un Pla estratègic per al municipi, l'execució de la plaça dels Pobladors i un Pla d'embelliment i neteja de la ciutat.

El president del Comitè Local d'El Pi Inca, Pere Soler, ha assegurat que El Pi «no dona per fet la reedició de l'actual pacte de govern a l'Ajuntament amb PSOE i MÉS perquè estam oberts a parlar amb altres formacions. El que és innegociable per qualsevol acord amb altres partits són els 9 compromisos que posam avui sobre la taula i, especialment, el desenvolupament complet de la Ronda Nord». En aquest sentit, el candidat a la batlia inquera, Gori Ferrà, ha destacat que perquè la Ronda Nord sigui una realitat «és fonamental que El Pi sigui també decisiu a les institucions supramunicipals».

Altres propostes d'El Pi Inca per a la pròxima legislatura són un nou Pla de circulació i l'ampliació de la zona de vianants del centre, la coberta multifuncional de la plaça Lledoners i la posada en marxa de noves instal·lacions esportives com un Bike Parc, el nou pavelló cobert al Mateu Canyelles i la reforma integral de la piscina coberta.

A més del programa, El Pi Inca ha presentat també avui la seva candidatura completa per a les municipals, que encapçalen, als tres primers llocs de la llista, Gori Ferrà, actual regidor d'Esports; Antònia Triguero, actual regidora de Mobilitat i Seguretat Ciutadana; i Pere Soler, president del Comitè Local d'El Pi Inca. La candidatura la tanca la presentadora i locutora Lina Pons, que també ocupa el segon lloc a la llista d'El Pi al Parlament de les Illes Balears.

Els integrants de la llista d'El Pi a l'Ajuntament d'Inca són:

 1. GREGORI FERRÀ FRAU
 2. ANTONIA TRIGUERO SALAMANCA
 3. PERE SOLER CLADERA
 4. ADELA HERRERÍAS CÁNOVAS
 5. NARCÍS LLUÍS FEIXAS PUIGRÒS
 6. CATALINA MARTORELL JAUME
 7. FRANCISCA JUANA MIR GUASP
 8. JUAN MANUEL ALONSO RAMIS
 9. ANTÒNIA BÀRBARA SOLER GELABERT
 10. JAUME ESTRANY ALARCÓN
 11. ANTONIO FERRER PALMER
 12. JOANA MARIA JAUME TORRENS
 13. JOAN GUAL ROSSELLÓ
 14. CATALINA FRAU XIMELIS
 15. JAUME PERELLÓ SALAS
 16. REMEDIOS ALOY TEROL
 17. MARIA INÉS PLANAS ARROM
 18. PAU FIOL VALLE
 19. ANTÒNIA MARIA CERDÀ CABRER
 20. JUAN HERRERA TUGORES
 21. LINA PONS SALOM

Suplents:

 1. NICOLÁS PETIDIEZ ZURERA
 2. ANDRÉS LUIS TORTELLA PAYERAS

Gori Ferrà ha afirmat que la seva candidatura a la batlia d'Inca aporta «molta dedicació, capacitat per arribar a acords, moderació i il·lusió per millorar la ciutat». Una manera de fer feina que «El Pi ha demostrat en aquests 4 anys a l'Ajuntament d'Inca».

Tanca