EL PI CONSIDERA LAMENTABLE LA SUSPENSIÓ DE LA VII MALLORCA CLASSIC

EL PI CONSIDERA LAMENTABLE LA SUSPENSIÓ DE LA VII MALLORCA CLASSIC

EL PI CONSIDERA LAMENTABLE LA SUSPENSIÓ DE LA VII MALLORCA CLASSIC

Des d'El Pi pensam que a 6 dies de la competició, suspendre-la comporta una imatge molt negativa pel turisme cicloturista que va en augment i permet desestacionalitzar l’oferta.

5 d’abril 2016

El Pi al Consell de Mallorca considera lamentable la suspensió a 6 dies vista de la VII Mallorca Classic, una competició que estava inscrita als calendaris de competicions oficials. Aquesta suspensió comportarà una pèrdua d’ingressos i alhora contribueix a donar una mala imatge de l’Illa per a aquest important sector turístic que va en augment

Des d'El Pi es demana als responsables polítics que reconeguin que donar com a motiu de la suspensió que hi ha “una altra competició i que es necessitaran massa efectius”, no és un motiu suficient per a la suspensió d’aquesta competició que, com s’ha dit fa temps que estava programada. Per acabar, des d'El Pi pensam que no es poden fer parts i quarts en matèria esportiva i totes les competicions que venen a Mallorca han de ser ben rebudes, en el benentés que aquestes contribueixen a la desestacionalització turística, és un turisme de més qualitat i deixa importants quantitats de diners als nostres comerços i establiments turístics.

 

Fotografia: Diari Última Hora.

Tanca