EL PI CONSIDERA QUE LA PRESIDÈNCIA DEL PARLAMENT NO HA DE RECAURE DE NOU EN PODEMOS

EL PI CONSIDERA QUE LA PRESIDÈNCIA DEL PARLAMENT NO HA DE RECAURE DE NOU EN PODEMOS

EL PI CONSIDERA QUE LA PRESIDÈNCIA DEL PARLAMENT NO HA DE RECAURE DE NOU EN PODEMOS

El President d’El Pi, Jaume Font, ha valorat la crisis institucional del Parlament “que pot acabar afectant al Govern” durant la Comissió Executiva i el posterior Consell General de Mallorca celebrats avui a Llucmajor. “Podemos no és de fiar, no han sabut ni dignificar les institucions”, ha senyalat.

12 de novembre de 2016

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS insta als socis del Pacte que, en cas de tornar a nomenar President/a del Parlament “després de l'espectacle per fascicles que està donant el partit dels cercles”, el segon càrrec més rellevant de Balears no ha de tornar a estar en mans de Podemos. “Podem pensar distint però hem de ser capaços de donar una imatge de cohesió institucional”, ha senyalat Jaume Font.

El President de la formació alerta que el que “de moment és una crisi institucional” no es transformi en una “crisi de Govern, tal com van els esdeveniments”, i insta a donar una solució ràpida, deixar-se de shows i “parlar d’una vegada dels problemes que preocupen i afecten als ciutadans”.

El Consell General d’El Pi ha analitzat avui les actuacions de la formació a les diferents institucions, l'actualitat política i també ha agafat nota de les propostes fetes per elaborar futures iniciatives. Una de les quals serà fer força per treure endavant un Pla per a la Indústria, “capaç de diversificar el model productiu”.

Jornada de Turisme

Posteriorment a les reunions internes del partit, la Secretaria de Formació d’El Pi dirigida per Rafel Ballester ha celebrat la jornada ‘Límits al Turisme?’ amb la participació, com a ponents, de l'hoteler Joan Massanet; el President de l'Agrupació Empresarial de Lloguers de Vehicles, Ramon Reus, el Vicepresident de l'Associació d'Apartaments i Vivendes de Lloguer de Temporada de Balears, Joan Miralles, i el professor titular de la UIB, del Departament d'Economia de l'Empresa, Antoni Serra.

El Pi considera que els únics límits que s’han de posar al turisme són a base de regular amb criteris de qualitat aspectes tan rellevants com el lloguer turístic, el tot inclòs o la saturació dels cotxes de lloguer, tres dels grans incompliments d’aquest Govern.

Tanca