EL PI CONSIDERA TRÀNSFUGA A CRISTINA RIBAS I DEMANA AL PSOE QUE COMPLEIXI EL PACTE DE GOVERN A SANT ANTONI

EL PI CONSIDERA TRÀNSFUGA A CRISTINA RIBAS I DEMANA AL PSOE QUE COMPLEIXI EL PACTE DE GOVERN A SANT ANTONI

EL PI CONSIDERA TRÀNSFUGA A CRISTINA RIBAS I DEMANA AL PSOE QUE COMPLEIXI EL PACTE DE GOVERN A SANT ANTONI

Joan Torres: «L'alcalde i Ribas haurien de demostrar la suficient talla política per estar a l'altura de la crisi que han provocat ells mateixos»

24 de gener de 2019

El Pi de Sant Antoni considera que l'exregidora de Proposta per les Illes Balears, Cristina Ribas, és una trànsfuga, ja que el nostre partit assumeix totalment els preceptes del Pacte Antitransfuguisme vigent a l'Estat Espanyol i signat pels principals partits polítics, entre ells el PSOE, partit de l'alcalde de Sant Antoni. Per això, «és moment de ser rigorosos i seriosos i mantenim la nostra petició que Ribas renunciï per responsabilitat a la seva acta de regidora o, si no ho fa, que l'alcalde Pep Tur li llevi les regidories que gestiona». Així de clar s'ha expressat aquest matí el portaveu d'El Pi a Sant Antoni, Joan Torres, per no deixar cap dubte quin és el posicionament de Proposta per les Illes Balears en relació a la crisi de govern que han provocat la regidora Cristina Ribas i l'alcalde socialista Pep Tur.

«És un cas clar de transfuguisme si l'alcalde manté Ribas com a membre del govern municipal», explica Torres, qui afegeix que «és molt important recordar als ciutadans de Sant Antoni que el pacte de govern el vàrem signar amb el PSOE i no a títol personal amb Cristina Ribas, fet pel qual considerem que l'exregidora d'El Pi està actuant de forma egoista i amb moltes ganes d'aferrar-se a la cadira».

Segons Torres, «els regidors d'El Pi a Sant Antoni no oblidem la vocació pública que comporta un càrrec electe, com és el de regidor, cosa que sí que estan oblidant tant Ribas com l'alcalde del PSOE». El Pi manté la proposta que ha fet tant a la trànsfuga Cristina Ribas que lliuri a El Pi la seva acta de regidora o que l'alcalde socialista la destitueixi abans del 31 de gener, data del proper Ple municipal.

Tanca