EL PI CONSIDERA UN FRACÀS DEL GOVERN LA MANCA DE REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC, ELS RENT-A-CARS I EL TOT INCLÒS

EL PI CONSIDERA UN FRACÀS DEL GOVERN LA MANCA DE REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC, ELS RENT-A-CARS I EL TOT INCLÒS

EL PI CONSIDERA UN FRACÀS DEL GOVERN LA MANCA DE REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC, ELS RENT-A-CARS I EL TOT INCLÒS

  • Jaume Font ha fet avui balanç dels dos primers anys del Govern d'Armengol i ha destacat la manca d'unitat dels partits del Pacte en temes cabdals

3 de juliol de 2017

El portaveu del Grup Parlamentari d'El PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, considera que el Govern, de moment, ha fracassat en la gestió dels grans temes d’aquesta legislatura com són la regulació del lloguer turístic, dels cotxes de lloguer i del tot inclòs.

El PI ha fet avui balanç dels dos primers anys del Govern de Francina Armengol. Segons Font, l'executiu va tenir “una arrancada de cavall en temes com la derogació del TIL o la Llei de símbols però passam pena de tenir una arribada d’ase en els grans temes que són, ara mateix, la gran preocupació dels ciutadans de les illes”. Si aquests dos anys el Govern hagués regulat ja el tot inclòs, els rent-a-car i el lloguer turístic, “ara no tindríem aquesta sensació d'angoixa que tenen molts de ciutadans”.

El portaveu parlamentari d’El PI també ha criticat la manca d'unitat, especialment per part de PODEMOS, en determinats temes cabdals com l'Ecotaxa. En aquest sentit, ha recordat que l'impost turístic va tirar endavant perquè El PI es va abstenir a la seva pressa en consideració.

Per altra banda, creu que hi ha hagut iniciatives positives que han tingut, per això, el suport d’El Pi com són les lleis de renda social garantida, la de persones desaparegudes, la de LGTBI o la d'indústria.

Font ha fet també balanç de les iniciatives presentades pel seu grup parlamentari aquests dos anys. En aquest temps s’han debatut 8 proposicions de llei, 57 proposicions no de llei i 7 mocions. El 80% d’aquestes iniciatives han estat aprovades al Parlament, el que demostra que “el meu grup ha fet una oposició constructiva presentant iniciatives que han tingut, en la major part dels casos, el suport majoritari de la cambra”. Com a oposició “no cercam el conflicte sinó l'acord”, ha dit.

Tanca