El PI CONSTATA UN NOU RETARD EN LA POSADA EN MARXA DE LA RADIOTERÀPIA A MENORCA

El PI CONSTATA UN NOU RETARD EN LA POSADA EN MARXA DE LA RADIOTERÀPIA A MENORCA

El PI CONSTATA UN NOU RETARD EN LA POSADA EN MARXA DE LA RADIOTERÀPIA A MENORCA

La diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, ha reclamat avui durant el Ple del Parlament més atenció a Menorca que en aspectes com el servei de radioteràpia “està a la banqueta, no juga de titular”, i ha recordat que la data de posada en marxa d’aquest servei sanitari s’ha posposat en moltes ocasions.

14 de juny de 2016

La diputada d’El Pi Maria Antònia Sureda ha demanat avui en el Ple del Parlament de les Illes Balears quina data concreta es posa el Govern per donar un servei de radioteràpia a Menorca, en igualtat de condicions que la resta de ciutadans de Balears. En aquest sentit, ha recordat que la data ha canviat diverses vegades en els darrers anys i ha constatat que la darrera proposta, principis de 2017, tampoc serà una realitat.

La Consellera de Sanitat ha reconegut davant la pregunta d’El Pi que encara s’haurà d’esperar més d’un any per a la posada en marxa del servei de radioteràpia a Menorca i reconeix així que es torna a posposar la data.

És per aquest motiu que la diputada Maria Antònia Sureda ha recordat les paraules d’El Pi Menorca: “Ens diuen que els menorquins són els únics que no juguen. Que estan a la banquerta. Que els queda molt perquè el Govern els tregui de titulars. A vegades sembla que Menorca està permanentment a la coa d’una llista d’espera”, ha afegit. “No volem illes de primera i illes de segona. És el torn de Menorca on els malalts de càncer i els seus familiars han de viatjar fins a Palma per rebre el seu tractament”. Sureda ha animat al Govern a que es comprometi a posar una data “i, sobretot, a complir-la”.

Tanca