EL PI CONSTITUEIX NOU COMITÈ LOCAL A BUNYOLA AMB L'OBJECTIU D'OCUPAR EL CENTRE REGIONALISTA AL MUNICIPI

EL PI CONSTITUEIX NOU COMITÈ LOCAL A BUNYOLA AMB L'OBJECTIU D'OCUPAR EL CENTRE REGIONALISTA AL MUNICIPI

EL PI CONSTITUEIX NOU COMITÈ LOCAL A BUNYOLA AMB L’OBJECTIU D’OCUPAR EL CENTRE REGIONALISTA AL MUNICIPI

Miquel Ballester serà el president i Joan Miralles, el secretari d'El Pi Bunyola

30 d'agost de 2019

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha constituït el nou Comitè Local de la formació a Bunyola, el qual serà presidit per Miquel Ballester.

El Pi Bunyola neix amb l'objectiu, segons Ballester, «d'ocupar l'espai de centre regionalista al municipi i donar solucions als problemes enquistats de l'urbanisme local com són el PGOU, les infraestructures obsoletes, la manca d'habitatges socials o un institut-escola».

Ballester també va fer una aposta pel suport al comerç local, al camp i la ramaderia existent, així com a la viabilitat del mercat municipal i a la millora del transport públic amb els municipis veïns i la UIB.

A més, el president del nou Comitè Local d'El Pi explicà que la formació vol col·laborar i fer feina amb els nouvinguts estrangers al municipi «per donar solució a les seves necessitats, tant d'idioma com d'integració».

Durant la constitució, ahir vespre, del Comitè Local d'El Pi Bunyola, també va ser elegit Joan Miralles com a secretari de l'agrupació. A l'acte hi van assistir el president d'El Pi, Jaume Font, i el secretari general del partit, Josep Melià.

Tanca