EL PI CRITICA QUE L'ORDRE DEL DIA DEL PROPER PLE NO INCLOGUI L'ELECCIÓ D'UN NOU PRESIDENT DEL PARLAMENT

EL PI CRITICA QUE L'ORDRE DEL DIA DEL PROPER PLE NO INCLOGUI L'ELECCIÓ D'UN NOU PRESIDENT DEL PARLAMENT

EL PI CRITICA QUE L’ORDRE DEL DIA DEL PROPER PLE NO INCLOGUI L’ELECCIÓ D’UN NOU PRESIDENT DEL PARLAMENT

El Grup Parlamentari insta als diferents partits implicats a resoldre la crisis parlamentària i recorda que mentre es parla de cadires no es parla dels problemes reals dels ciutadans. “Governar amb partits inestables du a situacions inestables”, li ha dit Jaume Font a la Presidenta del Govern.

1 de febrer de 2017

L'ordre del dia del Ple del 7 de febrer que s'ha d'aprovar demà per la Junta de Portaveus no contempla cap punt per a l'elecció d’un nou President de la Cambra. El portaveu d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES, Jaume Font, critica que no es tanqui d’una vegada una crisis institucional que ja fa tres mesos que dura.

“Vivim una situació vergonyosa”, li ha dit Font a la Presidenta del Govern. “El Parlament necessita una reflexió”, ha afegit durant la pregunta de control parlamentari on ha recordat a la Presidenta Armengol que “governar amb partits inestables du a situacions inestables. Des del dia 7 de novembre, aquest Parlament està en una situació inestable”.

El Portaveu d’El Pi recorda que mentre duri la crisi institucional no es parla de temes que sí són importants per als ciutadans com són els problemes agraris o la regulació del lloguer turístic.

Tanca