EL PI DE SANT ANTONI DEMANA A CRISTINA RIBAS QUE DEIXI LA SEVA ACTA DE REGIDORA

EL PI DE SANT ANTONI DEMANA A CRISTINA RIBAS QUE DEIXI LA SEVA ACTA DE REGIDORA

EL PI DE SANT ANTONI DEMANA A CRISTINA RIBAS QUE DEIXI LA SEVA ACTA DE REGIDORA

El Comitè Local d'El Pi decideix, també per unanimitat, que si Ribas no lliura l'acta, l'alcalde li retiri totes les competències que gestiona

23 de gener de 2019

El Comitè Local d'El Pi de Sant Antoni va acordar anit per unanimitat demanar a Cristina Ribas que deixi la seva acta de regidora i, per tant, les responsabilitats com a segona tinent d'alcalde de l'Ajuntament, governat pel tripartit format per PSOE, El Pi i Reinicia. També va decidir per unanimitat que si Ribas no lliura voluntàriament l'acta de regidora, exigir a l'alcalde socialista Pep Tur 'Cires' que li retiri totes les responsabilitats polítiques com a segona tinent d'alcalde i de totes les àrees que gestiona.

El Pi fa aquestes dues peticions i, com ha afirmat el portaveu d'El Pi a Sant Antoni, Joan Torres, «donem de termini fins al 31 de gener, abans de la celebració del Ple ordinari d'aquest mes, perquè Ribas deixi l'acta o perquè l'alcalde li retiri les seves actuals responsabilitats polítiques».

Torres recorda que «el PSOE va signar amb nosaltres un pacte de govern a l'inici de legislatura, ratificat el mes de setembre de 2017, i que si l'alcalde Pep Tur 'Cires' no el compleix el que fa és dinamitar el tripartit i el govern municipal». «Una situació creada per Ribas, que permet el PSOE i que provoca inestabilitat total al govern de Sant Antoni, amb el vistiplau dels socialistes».

En aquest sentit, Joan Torres avança que si l'alcalde socialista no actua en conseqüència, El Pi exigirà al secretari general de la FSE, Vicent Torres que «depuri responsabilitats dins el seu partit, ja que l'alcalde de Sant Antoni incompleix el pacte de govern signat pels socialistes d'Eivissa».

Tanca