EL PI DEFENSARÀ UN APARCAMENT GRATUÏT PER CAN MISSES A LES ESMENES ALS PRESSUPOSTS

EL PI DEFENSARÀ UN APARCAMENT GRATUÏT PER CAN MISSES A LES ESMENES ALS PRESSUPOSTS

EL PI DEFENSARÀ UN APARCAMENT GRATUÏT PER CAN MISSES A LES ESMENES ALS PRESSUPOSTS

El Portaveu d'El Pi al Parlament, Jaume Font, ha explicat que el Grup ha presentat un seguit d'esmenes parcials als Pressuposts del Govern per a la millora del benestar dels eivissencs. Entre elles, dues destinades a l'Hospital Can Misses: una per avançar en la gratuïtat de l'aparcament i l'altra per la instal·lació d’un ascensor que el connecti amb l'entrada de l'Hospital. 

29 novembre de 2016

El Portaveu d'El Pi al Parlament, Jaume Font, ha acordat amb els representants del partit a Eivissa i Formentera les esmenes que es presentaran en els Pressuposts de la Comunitat per a 2017 de cara a “millorar el benestar dels eivissencs”.

El Pi demanarà, entre d'altres, que s'aprovi una partida de 2 milions d’euros per a la gratuïtat de l'aparcament de Can Misses, tal i com el Govern ja ha anunciat que vol fer durant aquesta legislatura amb l'aparcament de Son Espases. “El Pi estarà a sobre que no es facin parts i quarts entre els usuaris. En aquest sentit, Jaume Font ha recordat que el de l'Hospital públic d'Eivissa és un 34% més car que Son Espases (una hora de pàrquing a Can Misses costa 2,10 euros mentre que a Mallorca són 54 cèntims menys).

Una altre de les peticions que El Pi farà durant el tràmit parlamentari dels Pressupostos serà la instal·lació d'accessos directes que connectin l'aparcament de l'Hospital amb el centre perquè es faciliti l'accés dels usuaris i, en especial, a les persones amb discapacitat. La formació recorda que per anar de l'aparcament al centre sanitari ara mateix s'han de desplaçar durant una distància considerable en un tram exterior, amb els inconvenients que això implica.

En matèria sanitària també s'ha contemplat la necessària creació d’una Unitat de Rehabilitació pels malalts de salut mental i el trasllat del centre de Can Misses al nou hospital.

D'altra banda, El Pi vetllarà perquè es facin reformes educatives ja sigui amb l'inici CEIP Ses Planes a Cala de Bou (Sant Josep); sol·licitant la nova escola per a Santa Eulària, l'ampliació del CEIP Sant Carles o una partida específica per a l'eliminació de les barreres arquitectòniques als centres educatius.

S'ha fet un incís, a més, per tal que el Conservatori d'Eivissa inclogui finalment els estudis de música i dansa tradicional complint el mandat parlamentari aprovat en comissió de Cultura per iniciativa d’El Pi.

Finalment, El Pi també ha apostat per partides específiques per tal de la promoció d'espectacles teatrals i la promoció activitats esportives.

Tanca