EL PI DEMANA AL GOVERN SI S’INTERNALITZARAN ELS SERVEIS INFORMATIUS D’IB3 AQUESTA LEGISLATURA

EL PI DEMANA AL GOVERN SI S’INTERNALITZARAN ELS SERVEIS INFORMATIUS D’IB3 AQUESTA LEGISLATURA

EL PI DEMANA AL GOVERN SI S’INTERNALITZARAN ELS SERVEIS INFORMATIUS D’IB3 AQUESTA LEGISLATURA

El diputat Josep Melià recordarà demà a la Consellera Ruth Mateu, responsable política de l'ens públic,que a dia d'avui encara no està creat el Consell Assessor i, de moment, els serveis informatius s’han prorrogat per dos anys més, és a dir, fins l’any 2019, quan hi torna a haver eleccions autonòmiques.

1 de novembre de 2016

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES recordarà demà en el Ple del Parlament un nou incompliment del Govern a una iniciativa parlamentària d’El Pi que fou aprovada el 20 d’octubre de 2015.

El Consell Assessor d'IB3 que havia de definir el nou model de ràdio i televisió públiques havia d’estar creat fa un any, el 20 de novembre de 2015; la seva labor, era l'elaboració d’una proposta per a un nou model de Radiotelevisió de les Illes Balears, que en el termini de sis mesos s'havia de lliurar al Parlament per al seu debat i aprovació, és a dir, el 20 de maig de 2016, com a màxim.

El diputat Josep Melià li recordarà a la Consellera Ruth Mateu que a dia d'avui encara no està creat el Consell Assessor i, de moment, els serveis informatius s’ha prorrogat per dos anys més, és a dir, fins l’any 2019, quan hi torna a haver eleccions autonòmiques. Davant les darreres declaracions de la Consellera qui ha desvinculat el futur dels serveis informatius del seu Govern,  la pregunta del diputat serà: 'Pensa el Govern Balear internalitzar la plantilla d'informatius d'IB3 durant aquesta legislatura?'

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES recorda que l’única condició que va posar per donar suport al nomenament del nou Director de l'ens va ser que es treballàs en un canvi de model.

Tanca