EL PI DEMANA L'EXECUCIÓ DEL CONVENI DE CARRETERES DAVANT ELS REITERATS INCOMPLIMENTS DEL CONSELL DE MALLORCA

EL PI DEMANA L'EXECUCIÓ DEL CONVENI DE CARRETERES DAVANT ELS REITERATS INCOMPLIMENTS DEL CONSELL DE MALLORCA

EL PI DEMANA L’EXECUCIÓ DEL CONVENI DE CARRETERES DAVANT ELS REITERATS INCOMPLIMENTS DEL CONSELL DE MALLORCA

  • Antoni Amengual: "El compliment del Conveni de Carreteres és el paradigma de la ineficàcia i la incompetència d’aquesta institució”

11 de maig de 2017

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha presentat avui una interpel·lació demanant el compliment del Conveni de Carreteres, ja que any rere any s’han quedat sense executar i justificar.

"Cada vegada que s’ha firmat un conveni les justificacions no han coincidit amb les execucions, això és intolerable" ha apuntat Amengual durant la seva intervenció. "Cal recordar que hi ha projectes previstos per enguany que vénen pendents de molts anys enrere" ha afegit Amengual.

Des d’El Pi es reivindica que el compliment d’aquest conveni ha de ser una prioritat per part de la institució i no es poden deixar perdre aquests fons per inoperància. "Si no poden executar a temps, augmentin personal o externalitzin, però no deixin perdre aquests doblers perquè els mallorquins i mallorquines mereixem unes carreteres del segle XXI".

Cal recordar que hi ha nombroses obres que estan pendents des de fa molts anys com són les variants de Porto Cristo, Sencelles, Artà, Llubí, Campanet, el desdoblament de la carretera Llucmajor - Campos o la millora de la carretera Algaida - Sencelles.

Tanca