EL PI DEMANA QUE EL GOVERN APORTI 10 MILIONS D'EUROS PEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

EL PI DEMANA QUE EL GOVERN APORTI 10 MILIONS D'EUROS PEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

EL PI DEMANA QUE EL GOVERN APORTI 10 MILIONS D’EUROS PEL RESCAT DEL TÚNEL DE SÓLLER

Aquests 10 milions correspondrien al cost que hauria d'haver assumit el Govern de les Illes Balears en concepte de descompte de residents durant els 5 anys que queden de concessió.

8 de febrer 2017

El Pi - Proposta per les Illes Balears ha registrat una moció d’urgència per al Ple del Consell Insular de Mallorca de demà que insta a la institució insular a demanar al Govern de les Illes Balears que aporti 10 milions d’euros pel rescat del Túnel de Sóller. Aquesta quantitat correspon al cost total que hauria d'haver assumit l'Executiu autonòmic pel descompte de resident fins al final de la concessió si no s'hagués decidit el rescat.

El Grup de Consellers d'El Pi considera molt important que el Govern Balear assumeixi la part que ja té compromesa per sufragar la targeta de resident de la zona. “És gairebé denigrant que el Consell de Mallorca no demani ni els doblers que el Govern hauria d'assumir en els 5 anys que queden de concessió” ha afirmat el Portaveu d'El Pi al CIM,  Toni Pastor.

Així, El Pi demanarà que demà en el Ple es debati per urgència aquesta qüestió i “esperam que l'Equip de Govern la vulgui debatre ja que consideram que és un tema important de debat i volem conèixer el parer de tots els Grups” ha dit Pastor.

En el Ple de demà, dijous, El Pi també demanarà una línia especial d'ajudes pels municipis que han sofert els efectes del temporal, que el Consell intercedeixi per canviar el repartiment en l'Impost d'Estades Turístiques i una explicació de la Consellera de Serveis Socials sobre els canvis soferts en el centre tutelat de menors de Can Sec.

Tanca