EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA ARMENGOL SI S’ESTABLIRÀ UN SOSTRE TURÍSTIC A BALEARS

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA ARMENGOL SI S’ESTABLIRÀ UN SOSTRE TURÍSTIC A BALEARS

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA ARMENGOL SI S’ESTABLIRÀ UN SOSTRE TURÍSTIC A BALEARS

El portaveu de la formació al Parlament, Jaume Font, s’interessarà també durant el Ple del proper dijous per quan pensa el Govern començar a complir la Llei del Bon Govern aprovada durant la legislatura de Francesc Antich.

29 de març 2016

Segons el Vicepresident del Govern s’està fent un estudi per determinar l’impacte del número de visitants i s’establirà un sostre de visitants a través de la reforma de la Llei Turística, a final d’any. Per aquest motiu el diputat d'El Pi, Jaume Font, demanarà a la Presidenta Armengol que expliqui quines són les prioritats del Govern i el full de ruta quant a turisme.

Fins ara s’ha aprovat la Llei de l’Impost Turístic que si bé per definició ha de ser finalista, ja es contempla com a despesa dins els Pressusposts de 2016 sense especificar-ne la finalitat; i mentrestant El Pi ha exigit que es regulàs el tot inclòs i el lloguer vacacional, que finalment, gràcies a aquesta formació, s’hauran de regular en menys de cinc mesos. Per aquest motiu, El Pi demanarà a la Presidenta Armengol en el Ple del proper dijous quin és el full de ruta del Govern quant al turisme, en cas que n’hi hagi.

A més, el portaveu del grup parlamentari El Pi recordarà també el reconeixement per part del Govern de l’incompliment de la Llei del Bon Govern per part dels membres de l’Executiu tot recordant que moltes vegades es legisla de cara a la galeria. Jaume Font defensarà que transparència significa en bona part fer públics els comptes del Govern, fins i tot, euro per euro, les despeses de cada Conselleria, cosa que el que s’autodenomina com Govern del Canvi no està fent.

Tanca