EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINA VALORACIÓ FA SOBRE COM ES DESENVOLUPÀ LA CURSA 'MALLORCA 312'

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINA VALORACIÓ FA SOBRE COM ES DESENVOLUPÀ LA CURSA 'MALLORCA 312'

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINA VALORACIÓ FA SOBRE COM ES DESENVOLUPÀ LA CURSA ‘MALLORCA 312’

La formació recordarà al Parlament que enguany era la primera vegada en sis edicions que s’han tallat fins a 59 carreteres i demana al Govern si hi haurà un terme mig per conciliar la prova esportiva amb el benestar i la seguretat dels ciutadans. D’altra banda també es demanarà al Govern per les més de 70 al·legacions presentades a la Llei per a Protegir Es Trenc. Davant l’allau de suggerències i precisions, era necessària una tramitació d’urgència? 

15 de maig de 2016 

Alcúdia, Can Picafort, Platja de Muro, Valldemossa o la carretera de Santa Maria es varen tancar al trànsit fins a 4 hores durant el diumenge 30 d’abril quan se celebrà la cursa Mallorca 312. Pobles com Estellencs, Banyalbufar o Caimari es varen quedar aïllats. Gent que no arribava a l’aeroport, turistes caminant kilòmetres per arribar al seu hotel, treballadors que feren tard a la feina, multitud de queixes a Trànsit… Tot i tenint en compte la importància de celebrar curses com aquesta i els beneficis econòmics que reporta, el Portaveu d'El Pi, Jaume Font, demanarà a la Presidenta del Govern, Francina Armengol, quina valoració en fa de la 'Mallorca 312' i si a més de demanar paciència, demanarà disculpes i instarà a cercar una solució.

A més a més, el diputat d'El Pi demanarà durant el Ple del Parlament pel caràcter d’Urgència de la tramitació de la Llei que ha de protegir Es Trenc. S’han presentat unes 70 al·legacions de les més diverses entitats i agrupacions. Amb aquestes xifres i tenint en compte les paraules de la Presidenta que, referint-se a la protecció territorial, ha parlat de cercar acords, consens i diàleg, Jaume Font demanarà que se’n replantegi la urgència per poder fer les coses bé.

Per la seva banda, la diputada d'El Pi, Maria Antònia Sureda, centrarà la seva intervenció en Es Pinaret després dels fets denunciats per l’equip de seguretat. En aquest sentit, demanarà a la Consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, si amb tot és segur el centre de menors.

Tanca