EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINES GESTIONS S'HAN FET CONTRA L'ONADA DE ROBATORIS A EIVISSA

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINES GESTIONS S'HAN FET CONTRA L'ONADA DE ROBATORIS A EIVISSA

EL PI DEMANARÀ A LA PRESIDENTA QUINES GESTIONS S’HAN FET CONTRA L’ONADA DE ROBATORIS A EIVISSA

El Portaveu del Grup Parlamentari, Jaume Font, ha registrat avui la pregunta a la Presidenta del Govern pel proper Ple del Parlament per conèixer si, des del passat mes de novembre, quan El Pi ja instà a l’Executiu a prendre mesures per la gravetat dels robatoris a Eivissa, s’ha fet res concret.

8 de juny de 2016

'Quines gestions ha fet el Govern perquè Eivissa compti amb més forces i cossos de seguretat de l’Estat davant l'onada de robatoris i la necessitat que té l'illa a causa de l'augment de la població flotant a l'època estival?'. Aquesta és la pregunta que el Portaveu d'El Pi al Parlament, Jaume Font, ha registrat avui dirigida a la Presidenta del Govern en el proper Ple.

Jaume Font demanarà a la Presidenta que concreti si hi haurà més efectius, exactament quants, i a partir de quina data estaran en actiu. Ho fa després de veure com se segueixen succeint els robatoris a l'illa. El Pi recorda que ja el passat mes de novembre la diputada Maria Antònia Sureda va instar a la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a actuar a través de la Direcció General d’Interior i Emergències, qui coordina Policia Local i Guàrdia Civil.

El Pi recorda que el passat 24 de novembre de 2015 el Consell Pitiús de Coordinació de Policies Locals havia d’intensificar un Pla de feina per escometre el problema d'inseguretat, tot i així, la setmana passada la premsa es feia ressò de vint denúncies per robatoris entre el 20 de maig i l'1 de juny.

Tanca