EL PI DEMANARÀ QUAN SERÀ EFECTIVA LA GRATUÏTAT DE L’APARCAMENT DE SON ESPASES

EL PI DEMANARÀ QUAN SERÀ EFECTIVA LA GRATUÏTAT DE L’APARCAMENT DE SON ESPASES

EL PI DEMANARÀ QUAN SERÀ EFECTIVA LA GRATUÏTAT DE L’APARCAMENT DE SON ESPASES

La diputada d’El Pi, Maria Antònia Sureda, recordarà dimarts en el Ple del Parlament el compromís del Govern Balear de fer gratuït l'aparcament més car de Palma, el de l'hospital de referència de les Illes Balears.

25 de setembre del 2016

La mateixa setmana que s’ha anunciat el projecte de convertir Son Dureta en un hospital sociosanitari, la diputada d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES, Maria Antònia Sureda, ha registrat una pregunta per a la Consellera de Salut, Patricia Gómez, en el Ple del Parlament, per tal de saber si abans es farà efectiva la gratuïtat de l'aparcament de Son Espases, que actualment té la tarifa més cara de Palma.

Sureda recordarà com el pagament d’aquest pàrquing ha estat un despropòsit des del primer dia quan, el 18 de gener de 2011 convertí les principals artèries circulatòries de Palma en una ratonera, tal i com ho denunciaren els professionals sanitaris, principal sector que s'oposà al pagament.

Aparcar a Son Espases no és gratuït des de l'estiu de 2012, quan els treballadors començaren a manifestar-se de forma diària i ho titllaren de ‘copagament’ sanitari. El Pi recordarà de fet que gairebé no existeixen alternatives d'estacionament i la connexió amb transport públic és únicament des de Palma per a l'hospital de referència de totes les Illes Balears.

Maria Antònia Sureda demanarà a més si l'Ib-Salut ha sancionat l'empresa concessionària per rebaixar, unilateralment i sense avís ni permís, els 30 minuts gratuïts de cortesia a 20, tal com va anunciar què faria.

Tanca