EL PI DENUNCIA LA POLÍTICA CONTRADICTÒRIA DEL GOVERN D'ARMENGOL EN MATÈRIA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

EL PI DENUNCIA LA POLÍTICA CONTRADICTÒRIA DEL GOVERN D'ARMENGOL EN MATÈRIA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

EL PI DENUNCIA LA POLÍTICA CONTRADICTÒRIA DEL GOVERN D’ARMENGOL EN MATÈRIA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA

  • La formació afirma que l'esborrany del nou decret llei del Govern de les Illes Balears és «una rentada de cara per quedar bé amb les entitats ecologistes»

22 de maig de 2020

El secretari general d'El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Josep Melià, ha denunciat avui la política contradictòria del Govern de Francina Armengol en matèria de reactivació econòmica. Melià ha criticat que l'esborrany del Decret Llei sobre mesures urgents per protegir el territori només té un únic objectiu que és «acontentar» les demandes de les entitats ecologistes.

El diputat d'El Pi al Parlament de les Illes Balears, Josep Melià, ha explicat que «ara és moment de simplificar, de donar seguretat i d'apostar per la reactivació econòmica de les illes amb propostes clares i no, en canvi, de redactar un nou decret on es constata una inseguretat jurídica i que va en contra dels ajuntaments i de moltes famílies que tenen solars afectats per aquests canvis urbanístics». En aquest sentit, Melià ha deixat clar que «és inadmissible que es vulguin llevar les competències en planejament urbanístic als consistoris».

Segons Melià, «amb aquest esborrany, el Govern es vol rentar la cara per l'aprovació del Decret Llei de reactivació econòmica de la setmana passada i tenir content a tothom». El secretari general ha puntualitzat que «podem compartir previsions en sòl urbanitzable perquè pensam que Balears ha de contenir el creixement; ara bé, els límits de creixement ja estan fixats i només s'hauria d'actuar detalladament».

Tanca