EL PI DENUNCIA QUE EL PIAT ACABARÀ AMB EL LLOGUER TURÍSTIC A MALLORCA

EL PI DENUNCIA QUE EL PIAT ACABARÀ AMB EL LLOGUER TURÍSTIC A MALLORCA

EL PI DENUNCIA QUE EL PIAT ACABARÀ AMB EL LLOGUER TURÍSTIC A MALLORCA

La formació afirma que les mesures del Pla d'Intervenció d'Àmbits Turístics farà inviable que s'atorguin més places

18 de juliol de 2018

El grup d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca ha denunciat avui que el Pla d'Intervenció d'Àmbits Turístics (PIAT) acabarà amb el lloguer turístic a Mallorca. La formació ha deixat clar que les mesures del PIAT, que s'aprovaran la setmana vinent, faran quasi inviable que s'atorguin més places de lloguer turístic.

En aquest sentit, el conseller d'El Pi, Antoni Amengual, ha afirmat que "estem molt preocupats perquè aquesta decisió del Govern d'esquerres afectarà negativament a l'economia dels mallorquins i mallorquines i a una de les principals fonts d’ingressos de casa nostra".

Amengual s'ha mostrat preocupat perquè "el fet de no donar més llicències de lloguer vacacional a nous habitatges farà que es perdin llocs de treball". El conseller d'El Pi també ha recordat que "la nostra formació sempre va defensar la creació de tres bosses i el PIAT només en contempla dues: una per a places hoteleres i una altra per a lloguer turístic i aquesta segona bossa s'hauria de dividir en habitatges unifamiliars i plurifamiliars".

Amengual ha volgut afegir que "amb l’aprovació del PIAT s'ha tornat a demostrar la manera que tenen de fer política des del Consell de Mallorca, on abans de presentar a l'oposició els projectes, els donen a conèixer a través de la premsa".

Tanca