EL PI EIVISSA CRITICA ELS “ESFORÇOS” DE CONSELL I GOVERN PER IMPEDIR ‘LA VUELTA A IBIZA’

EL PI EIVISSA CRITICA ELS “ESFORÇOS” DE CONSELL I GOVERN PER IMPEDIR ‘LA VUELTA A IBIZA’

EL PI EIVISSA CRITICA ELS “ESFORÇOS” DE CONSELL I GOVERN PER IMPEDIR ‘LA VUELTA A IBIZA’

La formació insta a les institucions a resoldre la problemàtica generada per normatives medi ambientals aprovades per aquest Govern ja que aquesta cursa, que després d’anys de realitzar-se encara no té garantida l'edició d'enguany, és generadora de desestacionalització i dinamització econòmica en temporada baixa. En cas que sigui necessari, El Pi demanarà que la prova es declari d'Interès General Turístic.

16 de novembre de 2016

El Pi Eivissa critica la intenció del Govern de reduir o “posar pals a les rodes” a la 'Vuelta a Ibiza', una de les poques iniciatives que durant la temporada baixa dinamitzen l'economia de l’illa i que només l’any passat va deixar un impacte econòmic estimat de 1,2 milions d’euros.

La formació insta a les institucions, tant Medi Ambient com el Consell Insular, a trobar una solució amb immediatesa per donar continuïtat i cabuda al miler de ciclistes disposats a participar-hi. El Pi vol mostrar el seu suport als organitzadors i treballarà en la mesura del possible perquè la cursa segueixi endavant amb les mateixes condicions que s’ha celebrat fins ara, “si és necessari demanarem que es declari d'Interès General Turístic”, assegura el membre d’El Pi Eivissa, Xicu Torres.

La formació recorda que la cursa se celebra a altres Comunitats com Catalunya o La Rioja que compten amb les mateixes condicions medi ambientals. El Pi recorda que els problemes que ara critica el Consell sorgeixen d’una normativa aprovada pels mateixos partits en representació al Govern. “S'ha creat un problema on no n'hi havia. Es més fàcil posar normes mediambientals als esportistes que donar solucions més urgents als vertaders problemes medi ambientals d'Eivissa com és la destrucció massiva de la posidònia o els vessaments incontrolats d'emissaris que no s'arreglen”, ha afegit.

Tanca