EL PI EIVISSA ES RENOVA “PER SEGUIR CREIXENT I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE L’ILLA”

EL PI EIVISSA ES RENOVA “PER SEGUIR CREIXENT I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE L’ILLA”

EL PI EIVISSA ES RENOVA “PER SEGUIR CREIXENT I ARRIBAR A TOTS ELS MUNICIPIS DE L’ILLA”

Lucia Ribas ha estat nomenada presidenta del comitè local de Sant Antoni i Carles Roig substitueix Xicu Torres com a vicepresident autonòmic de la formació per Eivissa. Ambdós han destacat la “important tasca d’implantació que s’ha fet fins ara” i confien en seguir creixent “fins arribar a tot el territori pitiús”.

13 de febrer de 2016

El Pi-Eivissa va convocar anit passada el comitè local de Sant Antoni per escollir els nous representants del partit al municipi. Tots els afiliats estaven cridats a votar la nova direcció amb llistes obertes. Gràcies a aquest sistema participatiu, l’organigrama local va quedar configurat de la següent manera:

Presidenta: Lucia Ribas
Secretària: Lina Morales
Vocals: Pepe Serra, Lucia Buzon, Paquito Fernandez, Eva Marques, Vicent Costa, Joan Torres, Vicent Riera, Xicu Torres i els regidors del municipi com a membres nats.

Un cop elegida, la nova presidenta va voler agraïr la tasca feta per l’anterior equip, especialment, a qui fins ahir era el vicepresident autonòmic del Pi per Eivissa, Xicu Torres: “Ens ha deixat un Pi arrelat, amb tres regidors a Sant Antoni, i ara el nostre compromís és fer-lo créixer, fort i ufanós. Assumeixo aquest repte amb molta il·lusió i un gran equip al darrera”.

Precisament ahir també es va materialitzar el relleu del Pi-Eivissa a l’Executiva autonòmica del partit. Carles Roig va ser nomenat vicepresident en substitució de Torres: “És un enorme compromís i un gran repte. Però estic convençut que el Pi és més necessari que mai. Volem créixer i si és possible, arribar a tots els pobles d’Eivissa i també Formentera”.

Així mateix es va informar dels noms de les sis persones que acompanyaran Roig en el comitè autonòmic del Pi per Eivissa com a vocals: Pepe Serra, Carmen Tur, Joan Bonet, Juanjo Ferrer, Virginia Serra i Joan Torres.

Per la seva banda, el fins ara vicepresident Xicu Torres va voler agraïr el suport que ha rebut durant tot aquest temps en el càrrec, “entre tots hem construït un projecte il·lusionant”, i es mostrà convençut que “la nova presidenta de Sant Antoni i el nou vicepresent duran a terme una tasca valenta en benefici de tots els eivissencs”.

Tanca