EL PI EIVISSA INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL PELS REFUGIATS A LES ILLES DE LESBOS I QUIOS

EL PI EIVISSA INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL PELS REFUGIATS A LES ILLES DE LESBOS I QUIOS

EL PI EIVISSA INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL PELS REFUGIATS A LES ILLES DE LESBOS I QUIOS

El Pi-Eivissa donarà suport així a la labor que ha iniciat pel seu compte Antonia Triguero, regidora d'El Pi a l’Ajuntament d’Inca, qui avui mateix ha viatjat cap allà amb una recaptació solidària de 1800 euros. 

2 de març 2016

El Pi-Eivissa inicia una campanya de recollida de material d’ajuda humanitària en suport a la tasca sense ànim de lucre que ha iniciat una companya del partit, Antonia Triguero, regidora d'El Pi a Inca. Triguero, una persona molt implicada en assumptes humanitaris, se n’ha anat avui mateix en direcció a l’illa grega Quios amb una recaptació de 1800 euros feta amb ajuda de comerços i veïnats d’Inca que destinarà a ajudar dues de les ONG’s que treballen a favor dels refugiats a la zona del mar Egeo. Mentrestant, també ha organitzat un contenidor per enviar cap a la zona en un termini d’un mes replet de material humanitari.

Voluntaris i membres d'El Pi-Eivissa passaran a recollir material d’ajuda humanitària allà on els veïnats i comerciants indiquin ja sigui a través del Facebook del Pi-Eivissa o el correu electrònic elpieivissa@gmail.com a qualsevol punt de l’illa. A més, posa la seva seu a disposició situat al carrer del Mar, 17 de Sant Antoni els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 hores. El contenidor sortirà en tres setmanes en direcció de Quios i Lesbos. El Pi-Eivissa assumirà les despeses per enviar el material a Mallorca.

Allò que les organitzacions sense ànim de lucre sol·liciten és: tendes d’acampada, sacs de dormir, mantes que no pesin, porta bebés, cotxets, cadires de rodes, sabates per caminar per home, dona i nins; roba interior, bosses de viatge, productes d’higiene com xampú, pasta de dents, volquers, compreses, pantalons de xandal, llet en pols, capells d’estiu, roba de primavera, tovalloletes humides…

De moment, els doblers recaptats per Antonia Triguero s’entregaran la meitat a entitats que treballen allà, i l’altra meitat a l’ONG espanyola Proem-Aid que treballa a Lesbos i que conformen bombers espanyols. Es pagarà la benzina de les llanxes que surten per ajudar els refugiats a arribar a la costa. D’altra banda, les despeses del viatge corren a compte d'El Pi.

Tanca