“EL PI ÉS L'ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE VA NÉIXER PER DEFENSAR ELS INTERESSOS DE BALEARS I MANTÉ EL COMPROMÍS”

“EL PI ÉS L'ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE VA NÉIXER PER DEFENSAR ELS INTERESSOS DE BALEARS I MANTÉ EL COMPROMÍS”

“EL PI ÉS L’ÚNICA FORÇA POLÍTICA QUE VA NÉIXER PER DEFENSAR ELS INTERESSOS DE BALEARS I MANTÉ EL COMPROMÍS”

El President d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha demanat avui durant el sopar de Nadal “on són els vuit diputats de Balears en el Congrés?”, tot recordant que els partits d'obediència estatal estan més preocupats pels seus problemes interns. 

9 de desembre de 2016

“Aquest darrer any, el PP d’aquí ha demostrat que fa allò que diu el PP d'allà; el PSIB no té capacitat d'influència dins el seu propi partit; MÉS s’ha estimat Podemos abans que lluitar per Balears amb El Pi, i Podemos és un partit que es desfà…”, Jaume Font ha declarat que El Pi és l’única força política que va néixer per defensar els interessos de Balears “i es manté ferma en el seu compromís”.

És part del discurs que ha fet el President d’El Pi durant el sopar de Nadal que ha reunit centenars de persones a un restaurant d’Algaida. “Vàrem néixer per cobrir un espai polític autonomista, moderat, de centre, obert a la societat i amb vocació interinsular. La nostra obediència és única i inequívocament balear”, ha afegit. Jaume Font ha criticat a més la manca d'influència dels vuit diputats de Balears en el Congrés dels Diputats “on està l'esforç per un canvi en el model de finançament?” I d'altra banda ha recordat les grans fites que el partit ha aconseguit, des de l’oposició, en un any i mig de legislatura.

“Hem encapçalat el retorn a la Llei de Normalització Lingüística; hem perseguit, des del primer dia, la regulació del lloguer turístic, perquè el mateix sector així ho demana; hem presentat mocions a tots els Ajuntaments on hi tenim representació per impulsar un Pla d'Indústria; hem estat al costat del nostre sector primari i també del nostre comerç. Dimarts, el Parlament aprovarà una modificació de la Llei de Comerç que entrarà en vigor el 2017 gràcies a la pressió d’El Pi”, ha enumerat tot acabant per recordar allò que queda pendent com és la Llei per reduir la pobresa energètica i “la batalla dels Pressuposts on defensarem una baixada dels imposts autonòmics”.

“És més fàcil prohibir que donar solucions. És més fàcil donar titulars que fer feina”, ha dit abans de remarcar que aquesta és la diferència entre El Pi i els partits que han arribat a les institucions sense esforç. “Mentre els partits es barallen, El Pi se segueix preocupant de la gent”.

Tanca