EL PI EXIGEIX AL CIM MESURES URGENTS PER ACABAR AMB EL CAOS CIRCULATORI ALS ACCESSOS A PALMA

EL PI EXIGEIX AL CIM MESURES URGENTS PER ACABAR AMB EL CAOS CIRCULATORI ALS ACCESSOS A PALMA

EL PI EXIGEIX AL CIM MESURES URGENTS PER ACABAR AMB EL CAOS CIRCULATORI ALS ACCESSOS A PALMA

La formació demana al Consell de Mallorca que en tres mesos presenti un pla efectiu que acabi amb aquesta problemàtica

9 de maig de 2018

El grup d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell de Mallorca (CIM) exigeix al CIM que presenti un pla real i efectiu per acabar amb la saturació dels accessos a la ciutat de Palma.

La formació presentarà una moció al Plenari de demà on reclama que, en el termini màxim de tres mesos, el Departament de Territori i Infraestructures executi les mesures adients per millorar la circulació.

En aquest sentit, el conseller d'El Pi, Antoni Amengual, ha recordat que "la situació és insostenible sobretot durant la temporada d'estiu en què hi ha conductors que triguem més de 40 minuts per poder entrar a ciutat on hi ha col·lapses dia rere dia".

Amengual ha comentat que "fa tres anys que l'equip de govern només fa plans i més plans i no executen res de res, tot són globus sonda i necessitem solucions immediates". El conseller d'El Pi ha deixat ben clar que "són decisions polítiques. No es mira en cap moment per a la ciutadania, no es fa servir el sentit comú i cada dia presenten una nova proposta però els col·lapses continuen".

Antoni Amengual també ha afegit que "els socis de govern han tingut més d'un problema entre ells a l'hora de determinar solucions pel caos circulatori perquè hi ha propostes que no s'acaben de posar en marxa per les diferents maneres que tenen d'entendre el territori".

El conseller d'El Pi espera que "l'equip de govern demostri que en aquesta ocasió sí que volen consensuar propostes i acceptin la moció que hem presentat per tal de descongestionar els accessos a Palma".

Tanca