EL PI EXIGEIX LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DE L'INSTITUT HÍPIC DE MALLORCA PER MALA GESTIÓ DE LA INSTITUCIÓ

EL PI EXIGEIX LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DE L'INSTITUT HÍPIC DE MALLORCA PER MALA GESTIÓ DE LA INSTITUCIÓ

EL PI EXIGEIX LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT DE L’INSTITUT HÍPIC DE MALLORCA PER MALA GESTIÓ DE LA INSTITUCIÓ

La formació denuncia que els cavallistes fa deu mesos que no cobren els premis i que la situació actual ha arribat a límits insostenibles

12 d'abril de 2018

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha denunciat avui durant el Ple del Consell de Mallorca la mala gestió de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca que està fent que la situació d'aquest esport sigui insostenible. El portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, ha demanat la dimissió del president de la institució, Jaume Ramis, per la seva inoperància.

Una inoperància, ha apuntat Pastor, que "ha provocat que els cavallistes faci deu mesos que no cobren els premis i que l'Hipòdrom de Manacor no tingui ni servei de cafeteria". Segons Pastor, "avui hem tornat a viure un nou episodi amb la retirada de l'ordre del dia de l'aprovació del conveni que hauria de solucionar aquesta situació".

El portaveu d'El Pi ha recordat que "nosaltres ja vàrem denunciar en el seu dia que aquest conveni era il·legal i que no es podia aprovar en aquelles condicions". Pastor ha comentat que "el trot és un esport que s'ha de potenciar i del qual viuen moltes famílies de casa nostra". El que no es pot permetre, ha afirmat, "és que l'Institut de l'Esport Hípic deixi desprotegits als cavallistes i permeti que l'Hipòdrom de Manacor estigui sense cafeteria, és tercermundista".

Tanca