EL PI EXIGIRÀ AL PLE DEL CONSELL DE MALLORCA MESURES PER ACABAR AMB ELS ACTES DE TURISMEFÒBIA

EL PI EXIGIRÀ AL PLE DEL CONSELL DE MALLORCA MESURES PER ACABAR AMB ELS ACTES DE TURISMEFÒBIA

EL PI EXIGIRÀ AL PLE DEL CONSELL DE MALLORCA MESURES PER ACABAR AMB ELS ACTES DE TURISMEFÒBIA

La formació presentarà una moció on condemna aquests tipus d'actuacions i declara el seu compromís amb el turisme

25 de juliol de 2018

El grup d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca (CIM) presentarà una moció al Plenari de demà on exigirà mesures per acabar amb els actes de turismefòbia que darrerament s'han produït a Mallorca. La formació condemna aquests tipus d'actuacions i declara el seu compromís a favor del turisme com a principal font de generació de feina i benestar a les Illes Balears.

En concret, El Pi sol·licita que el CIM insti el Govern de les Illes Balears i la Delegació del Govern de l'Estat a dur a terme les actuacions adients per evitar aquests tipus d'agressions contra la principal font de generació de feina i benestar de la Comunitat Autònoma.

Segons ha explicat el portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, "fins ara, són fets aïllats però això no minva la gravetat d'aquests tipus d'actuacions". En aquest sentit, Pastor ha puntualitzat que estam "davant un problema que pot anar a més si no s'actua amb racionalitat, però també amb exemplaritat i contundència".

Pastor ha volgut posar de manifest que "El Pi està a favor del turisme sostenible, equilibrat, de qualitat i ordenat però que aquestes accions constitueixen un atac a la pau social i una amenaça òbvia a la confiança internacional que mereix la nostra principal indústria. Són fets inadmissibles que mereixen la reprovació pública i la intervenció ferma de les institucions. Una imatge purament negativa d'aquesta activitat tampoc és el camí per a la millora de la situació."

Tanca