EL PI EXIGIRÀ L’ATURADA DE LA POLÍTICA PARTIDISTA AL CONSELL DE MALLORCA

EL PI EXIGIRÀ L’ATURADA DE LA POLÍTICA PARTIDISTA AL CONSELL DE MALLORCA

EL PI EXIGIRÀ L’ATURADA DE LA POLÍTICA PARTIDISTA AL CONSELL DE MALLORCA

El Pi demanarà aquest dijous que el Departament de Cooperació Local deixi de beneficiar els Ajuntaments del seu color polític i comenci a actuar com l'Ajuntament d'Ajuntaments.  

12 d'octubre del 2016

"Al llarg dels darrers mesos, des del nostre Grup i a varis Ajuntaments hem constatat que des del Departament de Cooperació Local es dóna informació privilegiada als Grups del mateix color polític, estiguin o no al Govern municipal, i aquesta pràctica mostra una deslleialtat institucional que des d'El Pi rebutjam totalment", així s'expressa el Portaveu Antoni Pastor.

El Consell de Mallorca té una sèrie de Departaments que són de gran ajut pels municipis, són el seu puntal i no podem consentir que es perdi informació o se'n faci un ús partidista de la mateixa, com hem vist que es fa des d'alguns Departaments.

Aquests darrers mesos s'han vist clars exemples d'aquesta vella política que des de l'equip de Govern s'entesten a voler acabar i apliquen sempre que poden. Exemples com els ajuts provinents del superàvit, pels cotxes elèctrics o bé l'adhesió al Pacte dels Municipis pel Canvi Climàtic són els més recents.

Per aquest motiu, des d'El Pi, s'ha presentat aquesta moció per tal que aquest Departament abandoni la política partidista i comenci a governar per la gent i amb la gent sense distincions per color polític.

Tanca