EL PI IMPUGNARÀ L'ACORD DEL CONSELL DE MALLORCA D'ABANDONAR LA GESTIÓ DE L'HIPÒDROM DE MANACOR

EL PI IMPUGNARÀ L'ACORD DEL CONSELL DE MALLORCA D'ABANDONAR LA GESTIÓ DE L'HIPÒDROM DE MANACOR

EL PI IMPUGNARÀ L’ACORD DEL CONSELL DE MALLORCA D’ABANDONAR LA GESTIÓ DE L’HIPÒDROM DE MANACOR

La formació està estudiant presentar un recurs contenciós administratiu amb l'objectiu de salvar el recinte i potenciar les carreres de trot

27 de desembre de 2018

El grup d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca ha anunciat que impugnarà l'acord adoptat al Plenari del Consell de Mallorca el passat 21 de desembre on es va aprovar que l'ens insular abandonés la gestió de l'hipòdrom de Manacor en el termini màxim de dos mesos. La formació està estudiant presentar un recurs contenciós administratiu que té per objectiu salvar l'històric recinte i potenciar les carreres de trot.

El portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, ha deixat ben clar que «la revocació del conveni amb el consistori manacorí està ple d'irregularitats, tant en el fons com en la forma, i des d'El Pi considerem que aquest acord és nul». Per aquest motiu, segons Pastor, «farem tot el possible perquè no es dugui a terme i es busqui una sortida que garanteixi la supervivència de l'hipòdrom».

Pastor ha explicat que «s'ha arribat a aquesta situació per la manca de capacitat negociadora del conseller Joan Font, que ha tornat a demostrar l'animadversió que té contra els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Manacor». En aquest sentit, Pastor ha recordat el conflicte que hi va haver fa uns anys amb la depuradora de la ciutat quan ell era batle de Petra.

El portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, ha apuntat que «el Consell Insular de Mallorca ha demostrat que no aposta pel món del trot i molt menys per Manacor i les famílies de cavallistes que viuen d'aquest esport». Segons Pastor, «sempre han considerat que Manacor és un hipòdrom de segona i el seu objectiu és tancar-lo, però des d'El Pi no ho permetrem».

Tanca