EL PI IMPULSA LES PRINCIPALS FITES ACONSEGUIDES PEL CONSELL DE MALLORCA FINS ARA

EL PI IMPULSA LES PRINCIPALS FITES ACONSEGUIDES PEL CONSELL DE MALLORCA FINS ARA

EL PI IMPULSA LES PRINCIPALS FITES ACONSEGUIDES PEL CONSELL DE MALLORCA FINS ARA

"Durant els nou mesos que duim de legislatura, ens han deixat nombrosos exemples de mala gestió, deixadesa i, sobre tot, manca de diàleg." Amb aquestes paraules ha començat el discurs el portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, qui ha recordat pregonen “nova política” però no la saben aplicar.

17 de març del 2016

Avui, durant la segona jornada del Debat de Política General del Consell de Mallorca, el portaveu d'El Pi - Proposta per les Illes, Antoni Pastor, ha analitzat els 9 mesos de legislatura, uns mesos que han estat marcats per la “mala gestió, la deixadesa i la manca de diàleg amb els grups de l’oposició”.

En aquest sentit, Pastor ha recordat al President Ensenyat que la majoria de les iniciatives de les quals presumia ahir, estan en marxa gràcies a El Pi, tals com “l’aturada d’importació de residus, la transferència de les competències en turisme i transport terrestre, el recolzament a l’artesania o l’estudi de la millor data per a la Diada de Mallorca, són exemples que demostren que la iniciativa la du El Pi i no l’equip de Govern”, ha destacat Pastor.

D’altra banda, també ha volgut recordar que “varen començar amb molta energia amb el traspàs que competències, que s’ha traduit en molta foto de bones intencions, i poca concreció”.

Pastor, no ha volgut deixar passar l’ocasió per fer propostes en positiu, com ha fet El Pi durant tota la legislatura, “Podríen impulsar la Xarxa dels Ajuntaments pel Llull, també podríem redactar el Catàleg de Camins Públics i aprovar-lo i també podríen tenir la vista posada en arreglar les rutes ciclo-turístiques” han estat algunes de les propostes que ha llançat.

Per acabar, Pastor ha recordat que el tema dels refugiats “és una tragèdia que pateix la humanitat i aquest drama l’han utilitzat per justificar un viatge que, al nostre parer ha estat un error en la forma que no en el fons. Era suficient que hi anàs el Fons Mallorquí i no tants polítics”.

Tanca