EL PI INCA PRESENTA EL SEU NOU COMITÈ LOCAL AMB PERE SOLER COM A PRESIDENT

EL PI INCA PRESENTA EL SEU NOU COMITÈ LOCAL AMB PERE SOLER COM A PRESIDENT

EL PI INCA PRESENTA EL SEU NOU COMITÈ LOCAL AMB PERE SOLER COM A PRESIDENT

La formació va escollir ahir capvespre al seu nou Comitè Local, el qual estirà capitanejat a partir d'ara per Pere Soler, qui assumeix el càrrec de President, mentre que Catalina Martorell continua com a Secretària. L'execució de la Ronda Nord i la reobertura del Teatre Principal segueixen sent dos dels principals projectes estratègics a assolir segons El Pi Inca.

2 de desembre de 2016

El Pi Inca celebrà ahir al Claustre de Sant Domingo (Inca) les Eleccions per elegir el seu nou Comitè Local. Unes votacions que proclamaren a Pere Soler com el nou President de la formació a la ciutat d'Inca en substitució de Gori Ferrà, actualment Primer Tinent de Batle de l'Ajuntament d'Inca i Regidor d'Esports.

La formació aprofità l'avinentesa per donar a conèixer a la Junta Local la gestió duta a terme per part dels dos Regidors que El Pi Inca té al Consistori inquer: Antonia Triguero, Regidora de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, i Gori Ferrà, Regidor d'Esports. A més, es reafirmà la necessitat d’impulsar dos projectes claus pel futur pròxim d’Inca: la realització de la Ronda Nord, imprescindible per dissenyar i impulsar actuacions en l'àmbit circulatori, de planificació urbanística i de sostenibilitat econòmica, i la restauració definitiva del Teatre Principal, el qual, d'acord amb El Pi Inca, s'hauria d’erigir com el referent cultural de la Part Forana.

A l'acte de presentació del nou Comitè Local assistiren nombrosos representants de la societat civil i política d'Inca, així com, alguns dels principals càrrecs d'El Pi. "És una etapa que afront amb molta il·lusió. Inca necessita el compromís i la feina de tots nosaltres per ser, de cada dia, una ciutat millor", apuntà el ja nou President Pere Soler.

Tanca