EL PI MARRATXÍ DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE NO POSI PALS A LES RODES A LES INICIATIVES VEÏNALS

EL PI MARRATXÍ DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE NO POSI PALS A LES RODES A LES INICIATIVES VEÏNALS

EL PI MARRATXÍ DEMANA A L’AJUNTAMENT QUE NO POSI PALS A LES RODES A LES INICIATIVES VEÏNALS

La regidora d’El Pi-Proposta per les Illes a Marratxí, Neus Serra, lamenta que el consistori retiri les ajudes a inciatives com la Rueta o la Fira d’Entitats: “No podem prescindir dels pocs esdeveniments que donen vida al nostre municipi. L’únic que demanen les associacions és que l’ajuntament assumeixi el cost de l’assegurança de responsabilitat civil”.

25 de febrer de 2016 

“El nostre és un municipi amb diversos nuclis de població i és complicat crear esperit de poble. Per això són tan importants les iniciatives veïnals destinades a fomentar la participació i col·laboració entre marratxiners, i no entenem la decisió del batle de retirar el suport institucional a certs esdeveniments”. La regidora d’El Pi-Proposta per les Illes, Neus Serra, ha explicat d’aquesta manera la seva sorpresa en saber que el consistori es desvincularà de l’organització de la Rueta o la Fira d’Entitats.

“Ja fa anys que per Carmestoltes es fa també una Rueta a Pòrtol, organitzada per entitats com Soca Arrel o l’Espai Jove, així com veïnats que hi volen col·laborar. Enguany l’equip de govern ha informat que a partir d’ara ja no es farà càrrec de les despeses que generi aquesta iniciativa. El mateix succeirà amb la Fira d’Entitats”. Segons Serra, “és molt probable que aquests actes es deixin de fer, ja que difícilment els organitzadors podran assumir-ne el cost. Allò que demanam des del Pi és que l’Ajuntament pagui l’assegurança de responsabilitat civil necessària, donat que tant la rueta com la fira suposen un benefici per a tots, ja que dinamitzen Marratxí i atreuen visitants”.

Una petició que la mateixa Serra va dur al ple ordinari d’aquesta setmana: “El batle no ens va donar una resposta clara i quedam a l’espera que reflexioni i canviï d’opinió. El que no seria de rebut és anar a fer-se la foto a aquests actes i després donar-los l’esquena”.

Tanca