EL PI MENORCA LAMENTA QUE LA PÈRDUA DE LA REGATA ‘TALL SHIPS RACE’ SIGUI UN NOU PERJUDICI PELS MENORQUINS

EL PI MENORCA LAMENTA QUE LA PÈRDUA DE LA REGATA ‘TALL SHIPS RACE’  SIGUI UN NOU PERJUDICI PELS MENORQUINS

EL PI MENORCA LAMENTA QUE LA PÈRDUA DE LA REGATA ‘TALL SHIPS RACE’ SIGUI UN NOU PERJUDICI PELS MENORQUINS

La regata de vaixells d'època no aturarà a Maó per la passivitat d'uns i d’altres. Maó perd de nou l'oportunitat d’incentivar econòmicament sectors estratègics de la ciutat i l’illa amb un turisme de qualitat. El Pi Menorca lamenta que tot i que canviïn els actors, “la història es repeteix”, i recorda el cas de la 'Menorca Maxi'.

21 de juny de 2016

El Pi Menorca acusa de deixadesa, inactivitat i manca d’iniciativa al govern municipal de Maó i l'Autoritat Portuària per haver deixat perdre l'oportunitat que la regata selecta Tall Ship Races faci aturada al port. “Exactament el mateix que ja ha succeït amb la 'Menorca Maxi', pareix que ens sobren activitats com aquesta, capaç d’incentivar el turisme de qualitat i l'activitat econòmica més enllà de la temporada alta”, explica Lis Sintes, President d'El Pi Menorca.

Els governs municipal i autonòmic, així com l'Autoritat Portuària, han donat excuses vagues per justificar la seva manca d'interès i inoperància davant una oferta esportiva que ja havia anunciat el seu pas pel port de Maó. El Pi Menorca insta a les parts a treballar per aconseguir projectes d'interès general pels menorquins i a deixar de ‘desconstruir’ amb el que ja està fet.

Tanca